Крисия, Хасан и Ибрахим ще представят България в Малта с парчето „Планетата на децата”

Крисия, Хасан и Ибрахим представиха снощи в „Шоуто на Слави” парчето, което ще представи България на детската Евровизия.

Конкурсът ще се проведе на 15 ноември в Малта, в столицата - Ла Валета и е третият опит на чичко Трифонов и екип да блеснат на този форум. Благодарение на уникалното съчетание от сценично присъствие, чар и талант Крисия и близнаците – пианисти Хасан и Ибрахим, амбициите им се реализираха, видя kliuki.bg.

„Планетата на децата” получи благословията на БНТ . Телевизията – майка членува в Европейския съвет за радио и телевизия (EBU), затова и избира участник на песенния конкурс. Журито, което досега отрязваше без милост Слави и Софи Маринова в тандем, остана покорено от изпълнението на Крисия и акомпанимента на Хасан и Ибрахим.

[caption id="attachment_327476" align="aligncenter" width="300"]Крисия, Хасан и Ибрахим пуснаха Планетата на децата за детската Евровизия Крисия - все така невероятна сладурана, Хасан и Ибрахим - прекрасни пианисти[/caption]

Тримата сладури станаха популярни чрез “Шоуто на Слави”, но това не само не им попречи, а и получиха веща помощ от професионалистите. Според презентацията, „Планетата на децата” е дело на „творчески екип” – Крисия, Евгени Димитров – Маестрото и водещия на шоуто.

Крисия, Хасан и Ибрахим пуснаха Планетата на децата за детската Евровизия

Това раздели зрителите на предаването, които мощно наругаха продуцента, че си спестил хонорара за професионалния текстописец. Останалите не вярват малката Крисия да има и поетичен талант, но се надяват дечицата да имат успех, въпреки че „Планетата на децата” е на български език! Явно у нас разчитат на покоряващия чар и глас на Крисия, както и на вещото изпълнение на близнаците.

[caption id="attachment_327478" align="aligncenter" width="300"]Крисия, Хасан и Ибрахим пуснаха Планетата на децата за детската Евровизия Хасан и Ибрахим Игнатови[/caption]

За една нощ българският претендент за Евровизия стана най-популярното парче в родните класации. „Планетата на децата” обаче има нужда от нашата подкрепа. Това може да направите на специално направена фен-страница на „Планетата на децата” и сладкото трио:

https://www.facebook.com/Krisia.Hasan.Ibrahim.Official

[caption id="attachment_327479" align="aligncenter" width="200"]Крисия, Хасан и Ибрахим пуснаха Планетата на децата за детската Евровизия Крисия и близнаците имат нужда от вашата подкрепа[/caption]

Вашата задача е да „харесате” и споделите на стената си парчето на Крисия, Хасан и Ибрахим, което може най-после да ни донесе жадувания приз от Евровизия, макар и детска: