Тачо се изложи за пореден път – бунтът му изтрая само седмица

Тачо рискува да бъде обявен за пореден път за Чехльо №1 в Къщата!

Зрителите очакваха с нетърпение поредната световна звезда да изненада съквартирантите във ВИП Брадър. Други пък по-„запознати” трепереха от ужас, че тризначките или Пацо пак ще им надуват главите. Най-малко бяха залозите, че все пак Мика Стоичова ще се прибере да създаде нов безумен любовен триъгълник! Никой не позна!

Да, „завърнал” ще има, скандали – може би - също, но за всеобщо разочарование това ще е Тачо Женин, научи kliuki.bg! Бунтът на мъжлето на Калканджиева продължи едва една седмица след като беше натирен позорно от Къщата!

Прословутият му шамар му коства хонорар и го окичи със Златен скункс, но това май не му беше достатъчно! След като бесня в Къщата, навън твърдеше, че разривът между тях е окончателен, Тачо даде заден ход! Първо започна да мрънка по медиите, че ако Жени му се извиняла, щял да й прости. После пък, ако напуснела любовника си, щял да я приеме. По някаква причина обаче му хрумна да се прибере посрамен при брадърите, за да иска сам прошка и да „укрепи” брака си.

Какво се е случило за тези две седмици?! Тачо, явно се е почувствал притиснат от някого или нещо! Той коментира завръщането си за помирение като „страшни глупости”, но кой знае какво го е сполетяло вън?! Или пари, или...?!

[caption id="attachment_327486" align="aligncenter" width="300"]"Страшни глупости!". Да, може да не иска извинение, но вън го чака глад и...нечий гняв! "Страшни глупости!". Да, може да не иска извинение, но вън го чака глад и...нечий гняв![/caption]

Сцените на Жени Калканджиева провокираха наново да се разровят в нейното минало. Според „Уикенд” Маргините са я поставили в такава зависимост, че въпреки деспотичния си нрав, не смеела да гъкне!

Скандалджийката дълго време била параван за бизнеса с момичета на босовете, а модната й агенция била ползвана като параван. Нещастните й опити да се измъкне от зависимостите едва не фалирали агенцията. Дори бракът й с Тачо два пъти бил отлаган заради намесата на Големия Маргин.

[caption id="attachment_327485" align="aligncenter" width="300"]Тачо се прибира при Жени Бунтовникъ Тачо вече е забравен[/caption]

Жени обаче измолила свободата си от бившия любовник, според изданието. Тя обаче била унизена още веднъж. По нареждане на Маргина вдигнала тържеството в ресторант „Лебед” , не в елитните столични хотели. Жени била принудена да заплати двойна цена, за да има подобна романтична сватба.

Кой знае дали новият Мъж на живота на Жени не е „посъветвал” Тачо да си затваря устата и да заличи резила им с примерно поведение?!