Венета Райкова оставя себе си камара от тайни

Русата фурия Венета Райкова не е имала мечтания брак, а е правила доста компромиси заради мъжа си Тишо. Това успя да изкопчи водещия на „Часът на Милен Цветков” от „кръстосания разпит” между двамата съпрузи.

Водещият Милен Цветков се постара да постави двойката в положението на семейството на Жени Калканджиева и Тачо. Моделът лидер-подчинен здраво работи и в тяхната фамилия, опита се да прокара внушението в предаването си журналиста, пише HotArena.net.

Заел страната на подчинения и финансово нестабилен Тачо и явно против властолюбието и лидерството на шефката на модна агенция „Висаж”, Милен Цветков дори направи същия паралел и със звездното семейство на Венета.

[caption id="attachment_327522" align="alignright" width="300"]Венета Райкова и Тишо не са идеалното сеемйство Венета Райкова и Тишо не са идеалното сеемйство[/caption]

Според Милен и Тишо непрекъснато е мачкан от жена си, както е постъпвала и властната Жени. Венета Райкова и Тихомир крият молба за развод, а пред обществото се показват за щастливо и сплотено семейство. Според водещия на „Часът” Тишо често е бил и в ролята на бавачка, за да угоди на амбициозната си съпруга. Дали обаче мадам „Горещо” е действала по същата схема, както синеоката бивша Мис България?

Венета Райкова категорично отрича да е копие на Жени Калканджиева в семейството си. Дали обаче това е наистина така? Тихомир и Венета Райкова се женят през 2005 година. Само след няколко месеца двамата решават да кажат заветното „да”. След брака си водещата на „Горещо” навсякъде тръби и упорито демонстрира, че нейното семейство е най-стабилното в шоубизнесау, припомни Kluiki.bg.

Но след две години брачен живот Тишо подава молба за развод. Клюката обиколи медиите.е подал молба за развод. Играчът от БИГ Брадър, където двамата се запознават и после стават семейство му писнало от подтисничеството на брачната му половинка и от командаджийския й нрав.

Нейната версия пък е, че тя е жертвата, понеже съпруга й по цели нощи гулял по нощни заведения и забравял пътя към общия им дом. Но двамата успяват да се помирят и се събират отново, а устатата русокоска пази мълчание за повече пикантни подробности. Само обяснява, че го прави заради общото благо на двамата и малкия Патрик, който да не се черви като порасне заради мама и тати.

2009 година се ражда сина им и според думите на Венета Райкова оттогава всичко между тях вече е „цветя и рози”. Скандалите, търканията, финансовия дискомфорт помежду им, както и комшийските подмятания за брака им блондинката парира с думите, че всяка двойка си има и своите трусове.

Дори се фука, че сами са отглеждат детето си, без помощта на баби и гледачки. И без да превръща съпруга си в детегледачка. Което няма как да се случи, щом амбициозната Венета Райкова е вечно заета с професията си, не вярват дори и тези, които са близо до семейството им.