Какво сподели Деси Добрева за Бареков

Какво сподели Деси Добрева за Бареков
4.7 (93.33%) 3 votes

Деси Добрева в плен на музиката – популярна с музиката си, Добрева наскоро започна да се свързва с името на Бареков и различни политически платформи, какво сподели тя?

В предаването „Тази събота“ Деси Добрева отрече да е член на партия или да има амбицията да се занимава активно с политика, видя Клюки.БГ. Но определено иска да направи родната  музика и култура по-известни пред света, това е част от участието й в компанията на Бареков и неговата партия.

Деси Добрева в плен на музиката

Деси Добрева в плен на музиката

След като тя сподели, че е посветила живота и образованието си главно на музиката и това е нейният свят, призна, че иска да участва по всякакъв начин в популяризирането на българското изкуство.

Припомняме, че в обиколките на Николай Бареков из България, освен Десислава, участва и известната на всички ни Нешка Робева. Тези големи български артисти за мнозина странно са открили своето място при Бареков, но за други радостта от творчество им не би трябвало да бъде свързвана непременно с политически пристрастия.

Освен музиката и пеенето, Деси Добрева признава, че нейното дете е също толкова голяма любов за нея и не може без дъщеря си, въпреки че води много напрегнат начин на живот с множество пътувания, турнета и обиколки из страни по целия свят.

Деси сподели, че всяка свободна минута е с детето си, но тя вече е на три годинки и разделите с нея са й все по-трудни. В отглеждането неизменно й помагат нейните родители, които живеят във Варна.

За емиграцията и българите чужбина, певицата като човек, живял и учил зад граница, сподели, че според нея, много млади българи е по-добре да трупат опит зад граница и в един момент, естествено, да се завърнат у дома и да помагат в собствена си страна с всичко научено и с опита и способностите си, защото младите именно са нашето бъдеще и всичките ни надежди за по-добър живот!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Какво сподели Деси Добрева за Бареков”

 1. Иванка Петрова

  окт. 11. 2014

  Прекрасна жена.

 2. Недко

  окт. 11. 2014

  Деси е страхотна дама!!

 3. Валентин Антонов

  окт. 11. 2014

  Чудесна певица

 4. Тина

  окт. 12. 2014

  Глупости, Десислава е алчна за слава и пари лицемерка, продаде се на Бареков , за да я пишат и лансират отново по медиите на спонсорите му. Колко време ще ни натрапвате тая некадърница сега?!?

Добавете коментар