Кейт Мидълтън на седмото небе -  по непотвърдена информация от двореца херцогинята чака близначки.

Въпреки че все още не е официална новина, се твърди, че Кейт Мидълтън чака две момиченца. Съпругът й - принц Уилям, бил много щастлив и се похвалил бързо на кралицата, дори вече бил измислил имената на бебетата. За съжаление обаче състоянието на Кейт все още е тревожно и тя се е усамотила в дома на родителите си, защото атмосферата в двореца я натоварва.

[caption id="attachment_327569" align="aligncenter" width="227"]Принц Уилям и херцогиня Мидълтън са сред най-харесваните публични личности по света Принц Уилям и херцогиня Мидълтън са сред най-харесваните публични личности по света[/caption]

Както и когато беше бременна с престолонаследника - принц Джордж, сега също при втората си бременност младата Кейт Мидълтън се оплаква от тежко неразположение, гадене и отпадналост, а ако се окаже, че са близначки, това ще се отрази още по-сериозно тепърва на състоянието на Кейт.

[caption id="attachment_327565" align="aligncenter" width="241"]Кейт Мидълтън с двойна радост Кейт Мидълтън с двойна радост[/caption]

Както пишат и от изданието "За Жената", всички са притеснени за херцогинята, тъй като тя все още е в началните месеци и й предстои положението да става по-сериозно, но когато стане ясно дали наистина се очакват две бебета - момиченца, радостта на британците ще бъде голяма, а кралското семейство  - щастливо с много наследници на трона.

Въпреки не леката си първа бременност, Катрин бързо се възстанови и след месец изглеждаше все така перфектно, дано и при втората нещата се развият благополучно.

[caption id="attachment_327567" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън - истинска дама с вкус и финес Кейт Мидълтън - истинска дама с вкус и финес[/caption]

По света също двойката Кейт Мидълтън и принц Уилям имат много почитатели, заради своята скромност и висок стил, който показват. Те са една от най-красивите и добре подхождащи си двойки от популярните лица. Както и по света, и у нас също много хора симпатизират на двойката и бъдещото събитие се очаква с голям интерес.

Дано Кейт Мидълтън остане здрава и бременността й завърши с щастливо събитие.