Венета Райкова е обзета от силно притеснение за бъдещето си, което излива в страст към алкохола!

Въпреки че е вечно усмихната на екрана, Венета Райкова никак не е спокойна за своето бъдеще. Тя е силно притеснена, че съвсем скоро може да й се наложи да понижи своя жизнен стандарт. Както се знае, ангажиментът й с "Голямата уста" е само до Нова година и след това Венета става официално безработна. Съпругът й Тишо пък е такъв от около година. Това значи, че само след 2 месеца едно от известните семейства у нас ще се окаже във финансова бездна.

[caption id="attachment_327635" align="alignright" width="300"]Венета Райкова силно притеснена за бъдещето си Венета Райкова силно притеснена за бъдещето си[/caption]

Kliuki.bg вече ви информира, че Венета Райкова има проблеми с алкохола от няколко месеца. След като узна, че отново няма да има собствено предаване, тъй като не се намери телевизия, която да одобри проекта й, блондинката започна да удавя мъката си във всекидневни дози алкохол. Продуцентите на "ВИП Брадър" я прибраха по милост и й дадоха възможност да се изявява още малко на екран, но това е временно.

Венета Райкова няма да остане гладна, но семейството й е свикнало на много висок стандарт на живот и това е причината за тревогата на русокосата хубавица. Тя обаче донякъде и сама си е виновна, тъй като реши да напусне "Горещо", без да има някаква алтернатива. Слуховете твърдят, че поради понижения рейтинг на предаването, продуцентите са намалили заплатата на Венета, което я е вбесило и тя е решила да приключи с предаването и да се пробва като продуцент. Уви, засега кариерата й не е тръгнала във възходяща линия, тъй като отново е само тв водеща.

Притеснението за бъдещето кара Венета Райкова да се налива всяка вечер с ракия или червено вино. Това я успокоявало и й давало сили да изглежда весела и лъчезарна пред зрителите на Nova, но всъщност емоционалното й състояние е съвсем друго.