X Factor Bulgaria има своя нов любовен романс, продължението все още е неясно!

Българският X Factor тази година предполага да бъде много интересен. Все още не се е стигнало до същинската част - живите концерти, но зад кулисите се случват интересни неща. Любов между тийнейджъри предизвиква вниманието. Двама от най-талантливите участници в този сезон на шоуто са изключително близки. Това са 15-годишната Кристина Дончева и 16-годишният Вениамин Димитров.

Все още не е много ясно какво може да бъде продължението между тях и дали това е само авантюра, но двамата за забелязани да бъдат непрестанно заедно по време на лагерите в X Factor. Момчето дори успокояваше бургаската девойка в един от тежките й мигове, когато имаше бъбречна криза и настинка едновременно.

[caption id="attachment_327662" align="aligncenter" width="300"]Кристина Дончева Кристина Дончева[/caption]

Kliuki.bg припомня, че X Factor се явява доста удобен шанс за доста младежи да си намерят половинка. Миналата година Атанас Колев и Нелина Георгиева го доказаха. Макар между тях да не се получи нещо сериозно, те изживяха любовни трепети помежду си и може би само разстоянието ги раздели след това.

[caption id="attachment_327663" align="aligncenter" width="300"]Вениамин и Доника Вениамин и Доника[/caption]

Кристина Дончева спечели симпатиите на зрителите с характера, който прояви във втората фаза на X Factor, но с Вениамин Димитров се случи точно обратното. Още на кастинга той си навлече неприязънта на повечето хора с решението си да продължи сам в шоуто, изоставяйки най-добрата си приятелка Доника. Това не се хареса на зрителите и оттук нататък той ще трябва да печели любовта им на живите концерти. Може би пък новата му изгора ще му помогне в това отношение.

Все още по телевизията предстои да се излъчи третата фаза на X Factor - Къщата на съдиите, но и Вениамин, и Кристина са успели да я преминат, научи Kliuki.bg. Сега остава да докажат таланта си в най-важния етап на предаването, който започва скоро. Дано любовният романс не им попречи да го сторят.