Николета Лозанова опитва да завърти интрига с бившата на Благой

Николета Лозанова опитва да завърти интрига с бившата на Благой
5 (100%) 4 votes

Николета Лозанова завърта интрига с бившата на Благой чрез новоизлюпеното си предаване „Папараци“ в ефира на телевизията Би Ти Ви

В последния брой на новото си телевизионно предаване Ни Ло не спря да преследва Христина – жената на Благо Георгиев, която го напусна уж заради заснети именно при Николета уличаващи снимки на Благой и друга жена, припомня Kliuki.bg

Известен с палавото си поведение и лек нрав, футболистът не рядко е спряган с различни дами и Христина и преди е напускала дома им. Въпреки децата и семейните ангажименти, двамата определено не се радват на безоблачна връзка, около Блогай често има интрига и коментари за изневяра от негова страна.

Този път обаче Николета Лозанова се опита да снима Христина Витанова с друг мъж, проследи ги из нощните улици и заведения, но така и не изкара компромат, в който да се вижда нещо повече от любезно приятелство между Хриси и въпростния господин, който също бил известен столичен бизнесмен, разбира се.

Николета Лозанова опитва да завърти интрига с бившата на Благой

Николета Лозанова опитва да завърти интрига с бившата на Благой

Леко наивните и често нелогични коментари на водещата и нейната колежка, позната ни от къщата на „Биг Брадър“ – Лили, бяха странни и не стана ясно каква е идеята на повечето предложени на зрителя видеа и снимки, които сякаш бяха снимани с телефон, на моменти с доста лошо качество.

В последното предаване Ни Ло и Лили злословиха очевидно срещу Денди и Алисия, която беше гост на повечето показани ни светски събития, където повод за не много добри коментари предизвикваха нейните дрехи и визия. Обсъдени бяха и Гергана – попфолк певица, Есил Дюран и Йоана Драгнева – също певици.

Оставаме с впечатление, че Николета Лозанова и нейната екранна колежка се считат за инстанция в модните тенденции и видни светски дами, но определено не ни грабнаха нито с външен вид, нито пък с невероятни рубрики или програма за предаването си „Папараци“. Дали то ще има дълъг живот в ефира на телевизията, ще видим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николета Лозанова опитва да завърти интрига с бившата на Благой”

  1. сиси

    окт. 13. 2014

    Алооооооооооооооо би ти ви излагате се с тази курва

Добавете коментар