Жана Бергендорф втрещи всички с историята, която разказа за себе си!

Победителката в миналия "Х Фактор" - гласовитата Жана Бергендорф втрещи всички с историята, която разказа за себе си. А именно, че е имало период, в който не е можела да се гледа в огледалото, тъй като кантарът й заковал на 110 килограма.

"110 килограма - представяте ли си какво е това?! Приличах на буре, срам ме беше да се гледам и не исках никой да ме вижда. На никого не пожелавам да преживее това, което преживях аз в онзи момент", споделя в откровено интервю Жана Бергендорф, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_327683" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф сподели за проблема си с наднорменото тегло[/caption]

Странното според нея е, че започнала да напълнява много преди да забраменее. Отишла на лекар и се оказало, че има проблем - киста на щитовидната жлеза. Тогава вече била заедно със съпруга си датчанина Стефан, а малко по-късно разбрала и, че е бременна.

Щом родила сина си Леон, Жана Бергендорф започнала нова фаза на скоростно пълнеене и то от стрес. Наложило се да оперират бебчето й още съвсем мъничко, тъй като му открили вроден сърдечен проблем. "Притеснението покрай Леон отключи още повече проблема ми с щитовидната жлеза и за няколко месеца се превърнах направо в свиня. Не можех да го понеса", разказва Жана Бергендорф.

За щастие, операцията на малкия минала успешно, я Жана Бергендорф си поставила цел в живота - да се вземе в ръце и да направи всичко, за да си върне нормалното тегло. Битката и обаче била дълга и тежка като отнела близо една година.

"Започнах усилено да спортувам - било във фитнеса или на уреди у дома, но тренирах всеки ден. Чувствах се прекрасно като усещах как потта се лее от тялото ми като из ведро и буквално знаех, че в момента горя калории и мазнини. Разбира се, направих си чисто нов хранителен режим като изключих от менюто си напълно всички сладки неща, газираното, пърженото и мазното", разказва Жана Бергендорф.

И споделя, че освен суровите плодове и зеленчуци, огромно влияние за отслабването й са изиграли рибата и голямото количество цитруси, от които е изпила стотици фрешове.