Окончателно! Бориса и Андрей се разделиха

Бориса Тютюнджиева ще ближе раните си, защото гаджето й Андрей окончателно я заряза. Красивата моделка се озова сама на 24-ия си рожден ден. Андрей му писнало от женските номерца на капризната манекенка и решил да й даде зелена улица. Приказката свърши, шушукат упорито близки до двойката,пише и HotArena.net.

Бориса Тютюнджиева се постара да опразни дебелите банкови сметки на гаджето си това лято. След като излезе от „Къртицата”, кръшната мома и нисичкия продуцент завъртяха опасна огнена връзка. Въпреки че в началото и двамата отричаха, истината лъсна много скоро.Двамата не само скоростно станаха гаджета, но и набързо тръгнаха да обикалят света.

Воаяжите и скъпите ексцентрични ваканции из различни задгранични дестинации поразклатиха финансовата стабилност на Андрей Арнаудов. Упорито се заговори, че ненаситната Бориса ще превърне любимия си в сетен бедняк. Опосумът беше принуден и да изтърпи безбройните й капризи, както и пиянски изцепки по нощните софийски заведения, където Бориса се забавляваше така, че скоро се превръщаше в център на вниманието.

[caption id="attachment_327690" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева и Андрей пред раздяла Бориса Тютюнджиева и Андрей пред раздяла[/caption]

Но и тогава Андрей не й показа вратата. Това направи нейния женски маниер да го подчини и контролира. И ревността й, което приляла чашата на търпението и затова Андрей взел решение окончателно да скъса с нея.

Още в началото на връзката им Андрей бил честен с нея и ясно сложил границата. Той й казал, че иска нещата между тах да са свободни и да са неангажиращи. В началото Бориса се държала мъжки и давала свобода на любимия си. Но след като хлътнала, загубила и контрола над себе си, а го засилила над Андрей. Което го накарало да отрезнее и да се раздели с нея завинаги.

Така Бориса повторила грешката на бившата съпруга на Андрей, която като нея отнела свободата на любимия си, като му поставила определени граници и параметри. Това изобщо не допаднало на свободолюбивия шоумен и той казал: Баста!

Андрей дори не уважил рождения ден на доскорошната си интимна приятелка. На партито й дошли само двма-трима . Дори и съиграчите от „Къртицата” не уважили тържеството. За тях Бориса Тютюнджиева била надувка и горделивката, която се големее и не иска да има нищо общо с плебеите.

Съпругата на Иван, приятеля на Андрея- Ирина Тенчева също не дошла на рождения й ден. Въпреки че двете бяха заедно с Иван и Андрей при околосветските обиколки.