"ВИП Брадър" отново разбуди духовете: Евгени Минчев страда по любов в Къщата

Евгени Минчев страда за Иво Аръков. "Лордът" вижда колко близък е актьорът с Ели Гигова и това го побърквва. Наши източници дори твърдят, че между Иво и Ели е пламнала искрата на любовта, което е и причината Евгени да бъде наранен.

Самият Минчев намекна за Аръков и Гигова в разговор с други съквартиранти, шегувайки се да ги сватосва, научи Kliuki.bg. Въпреки че се усмихваше, си личеше, че на Евгени му е доста тъжно. Той си пада по звездата от "Фамилията" и дори посвети за това стихотворение. Актьорът обаче не отвръща по никакъв начин на тези чувства на "лорда" и твърди, че винаги е харесвал само и единствено жени.

[caption id="attachment_327698" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев страда от пораждащата се любов между Иво Аръков и Ели Гигова Евгени Минчев страда от пораждащата се любов между Иво Аръков и Ели Гигова[/caption]

Иво Аръков и Ели Гигова действително са много хубава двойка. Двамата са от малкото участници на "ВИП Брадър" тази година, които показват някаква класа и интелект. Макар да са обвинявани, че стоят някак встрани от събитията в Къщата и са безучастни, за зрителите не остава тайна доброто възпитание и на двамата. Затова би било страхотно, ако тази авантюра се превърне в нещо по-сериозно.

Самият Евгени Минчев се опитва да скрие увлечението си по Иво Аръков, определяйки актьора за слаб в своята професия. Той много пъти е заявявал, че Иво е известен единствено с отношенията си с Мика Стоичкова и Мария Илиева. Затова не заслужавал да се нарече ВИП.

Ели Гигова пък бе определена от Минчев за също толкова малко ВИП, колкото и Аръков, тъй като единствено чрез баща си пробила в света на известните.

Това, което Евгени Минчев не вижда или не иска да види обаче, е, че тези двама млади човека са по-интелигентни от него. Те никога не си позволиха да влязат в грубия му тон, което е трудно за постигане в тази обстановка. Затова са отлична двойка, макар Ели да е малко по-голяма като възраст от Иво.