Елен Колева сама призна част от обвиненията на Сашо Майонезата!

Синеоката хубавица Елен Колева шокира обществеността като лично призна част от обвиненията на бившия си любим Александър Найденов. Припомняме, че Сашо Майонезата я натири публично като я обвини в морално шантонерство и заяви пред цялата страна, че Елен Колева му е слагала рога не само с мъже като Иво Аръков и Башар Рахал, но и с жени.

Само преди дни красавицата Елен Колева се изпусна и без да иска потвърди думите му, че е имала връзка с дама. Актрисата изпадна в откровения пред столична медия, където емоционално разкри, че много харесва жените и по-точно пищните дами.

[caption id="attachment_327703" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева призна, че харесва закръглени жени[/caption]

"Много харесвам закръглените жени. Тези, които имат красиви и сочни извивки, и знаят как да си ги поддържат и развиват. Не си падам по кльощави момичета и ме е яд, че много от младите жени в България страдат от факта, че не са слаби. А това изобщо не им е нужно - много по-привлекателни и апетитни са с пищните си форми и извивки. Жената трябва да се разва на живота, да си хапва и да се забавлява", заяви Елен Колева, а думите й шокираха мнозина.

След изказването й из светските среди на столицата моментално се подновиха клюките за доскорошната й афера с нейна приятелка, с която Елен Колева поддържала интимни отношения от дълги години. Въпросната дама не е публична личност, а с актрисата били приятелки отдавна.

"Ето че твърденията на Александър Найденов ще се окажат самата истина и то не някой друг, а лично Елен Колева ще я издаде лека полека. Както сега призна, че си пада по дами, така и нищо чудно скоро да се изтърве, че е имала любов с красавеца Иво Аръков. Пък и кой знае - може би думите й не са изречени случайно, а целенасочено с цел да се говори за нея и да си прави пиар. Нали остана без работа, горката", коментират из театралните среди.

Припомняме, че след раздялата със Сашо Майонезата Елен Колева бе моментално уволнена от Народния театър, в който бе назначена преди няколко години с ходатайството на богатия си любовник.