Евгени Минчев изненада всички с признание за Ели Гигова!

Оказва се, че най-близкият човек за Евгени Минчев във "ВИП Брадър 2014" е Ели Гигова. Това самият той го сподели в "На кафе" тази сутрин, видя Kliuki.bg. Двамата са имали отлични взаимоотношения, които обаче не са били излъчени.

"Ще остана приятел само с няколко човека от Къщата. Ели Гигова със сигурност е един от тях. С нея водихме страхотни разговори на френски език, при това на много интересна тематика. Вече си насрочихме среща да се видим във Франция." - каза Евгени Минчев.

[caption id="attachment_327765" align="alignright" width="300"]Оказа се, че Евгени Минчев обожавал Ели Гигова Оказа се, че Евгени Минчев обожавал Ели Гигова[/caption]

Той разкри, че всъщност щерката на Николай Гигов е изключително интелигентно момиче. Нещо, което се знаеше, но това, което изненада, е, че Ели не е била просто част от дограмата, както някои я описваха и каквото впечатление самият Биг Брадър налага у зрителите с показване на определени откъси. Гигова е една от одухотворените личности в Къщата и Евгени го потвърди. С нея можело да се говори на всякакви теми, защото имала изключително богата култура, подплатена с добро възпитание.

Това, което Евгени Минчев се опита да каже, но не го направи в прав текст, е, че в Ели Гигова има нещо по-специално, което го няма у другите, с които той е общувал в Къщата. Нещо, което може да се определи като класа. Въпреки че спортната тв водеща на БНТ не е сред най-популярните личности в това шоу, тя демонстрира интелект - качество, което е много трудно да се покаже в подобна обстановка като тази на "ВИП Брадър". Именно това е спечелило уважението на "лорда", колкото и да е известен с острия си език и антипатия към мнозина.

Най-зле в "На кафе" Евгени Минчев се изказа за Йорданка Христова. Двамата започнаха като един отбор, но се разделят с много неприятни чувства един към друг, което със сигурност ги оставя разделени и след края на шоуто. Всъщност "лордът" не би искал да среща повечето от бившите си съквартиранти занапред. Освен Ели Гигова, той пази топли спомени само за Иво Аръков, Елена Кучкова и Камелия Тодорова.