Милионерската наследница Ели Гигова има голяма болка!

Тежък удар се стовари върху Ели Гигова от факта, че съпругът на Жени Калканджиева - Тачо се завърна в Къщата на Вип Брадър и двамата са по-влюбени отвсякога. Не, Ели Гигова не е влюбена в Тачо /ако сте си помислили това/. Ударът за нея е, че вече цели две години тя не е усетила мъжка ласка. Това скандално разкритие издадоха близки до нея познати от светските среди на столицата.

"Ели Гигова е най-затворената в Къщата, но това се дължи на болката, която преживява вече толкова време. За нея е страшен удар фактът, че от две години не може да си намери мъж, а всички бягат от нея като от дявол. И това не е, защото Ели не е красива или умна - напротив. Дължи се на баща й и парите му. Мъжете просто се страхуват да я доближат, което за нея е пагубно", разказват познати на ослепително красивата Ели Гигова.

[caption id="attachment_327777" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова не е била с мъж от две години и това за нея е адски тежко[/caption]

След връзката си с Петко Димитров, която приключи скоропостижно благодарение на медийния шум и клюките, Ели Гигова не е имала сериозни отношения с друг. Говореше се за аферата й с бизнесмена Димитър Тодоранов, но истината е, че двамата са били само приятели, допълват източниците.

"Ако Ели Гигова беше освободено и модерно момиче, нямаше да има никакъв проблем. Щеше да си намира партньори за кратко и поне интимните ласки нямаше да й липсват. Тя обаче е доста консервативна за годините си и не иска нищо по-малко от сериозна връзка с обвързване и брак. А сами се сещате, че не гъмжи от мъже, които биха се цанили за зет на Николай Гигов, който ще ги разнищи до девето коляно", коментират бризки на милионерската щерка.

Затова всеки път, когато Ели Гигова виждала как Жени Калканджиева и Тачо се прегръщат и целуват пред очите й, това се превръщало за нея в мъка. Ели Гигова отчаяно се нуждаела от мъж и от ласки, но все още не била склонна да направи компромис със себе си и да завърже мимолетна и единствено креватна връзка.