Влади Въргала се чувства крайно зле от отношението на Зорница Линдарева към него в момента...

Шоуменът Влади Въргала е съсипан в Къщата. Зорница Линдарева си промени отношението към него и вече не му споделя всичко. Тя дори му каза в прав текст, че я е разочаровал и вече няма да взима всичко от него като чиста монета. В причина за раздора между тях се превърна Стефан Манов. Тачо се завърна триумфално в Къщата, тъй като така го посрещнаха почти всички. Влади обаче също посрещна мъжа на Жени с усмивка на лице и това не се хареса на Зори. Тя очакваше най-близките й вътре също да не говорят с Тачо в знак на солидарност към нея, но не се получи така. Не само Въргала, но и Тити се поздрави с Тачо.

[caption id="attachment_327785" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева съсипа Влади Въргала Зорница Линдарева съсипа Влади Въргала[/caption]

Отношението на Влади Въргала обаче най-много нарани Линдарева, тъй като той беше най-близкият й човек във "ВИП Брадър". Очевидно е наистина такъв, понеже в момента се чувства отвратително от игнорирането на Зори. Актьорът и филмов продуцент смята отношението на Зорница към него за несправедливо, защото той само се усмихна и подаде ръка на Тачо, както изисква етикецията.  Зори обаче се почувства предадена от най-близкия си.

Единствените, към които Линдарева още има доверие, са Албена Вулева и Атанас Месечков, както и донякъде Камелия Воче. Влади Въргала и Тити Папазов все още й са приятели, но тя вече има едно наум с тях. Със сигурност обаче манекенката преувеличи доста ситуацията, може би в момент на шок и изнанада от внезапното завръщане на Тачо.

Kliuki.bg припомня, че Биг Брадър първо изгони Стефан Манов от предаването, тъй като не толерирал агресията, а Тачо удари лек шамар. След това обаче продуцентите на шоуто показаха двоен стандарт, явно заради спада в рейтинга, и върнаха съпруга на Калканджиева. Това обаче никак не се хареса на Зорница Линдарева.