Тачо си повярва твърде много и не запази обещания неутралитет спрямо Зорница

Тачко просто омаза пейзажа след като накара Желязната лейди на модния бизнес у нас да заплаче.

Жени Калканджиева най-после показа уязвимото си лице на зрителя и спечели повече симпатии, отколкото се е надявала. С признанието си, че „Обичам все още, въпреки това, което преживях” и „Мразя те и те обичам”, красавицата стана по-близка на публиката, убеди се kliuki.bg. Това и новината, че по всяка вероятност чака бебе, спечелиха доста точки в полза на нея и Тачо. Уви! Трудно ще стигнат до финала заради простотията на мъжа й.

[caption id="attachment_327790" align="aligncenter" width="300"]Всичко беше прекрасно и трогателно, докато Тачо не реши да се прави на мъж пред една беззащитна жена! Всичко беше прекрасно и трогателно, докато Тачо не реши да се прави на мъж пред една беззащитна жена![/caption]

jeni i tacho Тачо получи наготово пръстен и идея как да заздрави отношенията с жена си. Обеща да игнорира Линдарева и да се съсредоточи в играта. Уви! След горещите сълзи и целувки на Жени, заряза образа си на романтик и се превърна пак в незрелия тип. Тачо може и да се подтиска от Калканджиева, но определено има нужда от нейните наставления, за да се държи адекватно.

След като беше посрещнат като победител в Къщата, от която беше изведен като престъпник, Манов съвсем си повярва. Не само не се извини на съквартирантите си, а показа тотално презрение към Зорница.

Жената, която го изслушвала, докато бракът му е в криза и която изтърпя публично унижение заради това, беше освиркана като леконравница. Линдарева заслужава критика за много неща, но беше и жертва в неразбориите между Жени и Тачо. Богаташката щерка беше права за едно – възмути се, че шамарът не е сметнат за унижение, а е награден с втори шанс.

Вярно, продукцията разглежда Жени и Тачо като един играч и номинацията за един, означава номинация за двамата. Но пръстенът с рубини и диамант струва доста пари, а възможността за оставане до края е реална.

Друг е въпросът дали зрителите ще простят на Тачо, че се е самозабравил и повярвал на приказките на Венета, че е нейният фаворит за победа във ВИП Брадър 2014!