Бориса Тютюнджиева проговори в открито интервю и обясни раздялата с Андрей Арнаудов!

Моделката Бориса Тютюнджиева, която отпразнува сама рождения си ден, тъй като само часове преди това бе зарязана от гаджето си Андрей Арнаудов, реши да проговори. Вместо да се крие и да остави медиите да правят собствени предположения за края на връзката й, Бориса Тютюнджиева предпочете да разкрие истината, или поне собствената си истина.

Тя призна, че причината за раздялата й с Андрей Арнаудов е фактът, че не иска да има деца. "Не искам да ставам майка. Не и в този момент. Не ме разбирайте погрешно, но аз съм едва на 23 години, а родителството е огромна отговорност. Трябва да съм наясно със себе си, за да създам дете, защото да си майка не означава само да родиш - важно е как ще отглеждаш и възпитаваш детето си след това", сподели мнението си по темата Бориса Тютюнджиева.

[caption id="attachment_327804" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева изтъкна тази причина, но дали наистина е така?![/caption]

Оказва се обаче, че Андрей Арнаудов не е в състояние да чака. Продуцентът гони 36 лазарника и очевидно вече е готов да създаде истинско семейство и да отгледа потомство. Точно тази разлика във виждането по въпроса с Бориса Тютюнджиева го накарало да вземе крайното, но категорично решение.

Думите на Бориса Тютюнджиева обаче се разминават със слуховете, които заливат светските среди на столицата от много време насам. А те подкрепят не версията на моделката, а тази, че тя никога не е представлявала нещо наистина значимо за Андрей Арнаудов.

"Стига, бе - бебета, деца, семейство и прочие! Това са пълни глупости. А доказателството за това е, че уж връзката им беше официално обявена и потвърдена, а не сме виждали и една тяхна обща снимка. Андрей имаше сериозна връзка с Надя от "Елит", а общите им снимки заедно могат да запълнят спокойно цял фотоалбум. С бившата си съпруга Даниела също не се е крил. Направи го само с Бориса Тютюнджиева и нека хората сами си отговорят защо", коментират познати на Андрей Арнаудов, категорични, че Бориса е била само мимолетно увлечение и губене на време за продуцента.