Дебора каза дали е новата тръпка на родния бизнесмен Христо Сираков. Двамата бяха определяни като новата светска двойка, но това се оказа заблуда. Истината е, че една от най-хубавите на визия певици на България все още няма възлюбен.

Певицата Дебора Иванова проговори за Христо Сираков. От известно време я свързваха с бизнесмена, но се оказва, че това са били само слухове. Всъщност тези слухове бяха породени от опитите на Сираков да омае фолк дивата. Той откровено я е ухажвал, но Дебора разкри в "Зад кулисите" по телевизия Фен ТВ, че не се е "хванала на въдицата" и все още е сама, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_327813" align="alignright" width="300"]Дебора проговори: Разкри дали е новата на Христо Сираков Дебора проговори: Разкри дали е новата на Христо Сираков[/caption]

"Да, той ме е свалял, и то неведнъж, но аз не си падам по този тип мъже. Познаваме се с него от доста време, но само това е всичко между нас." - споделя Дебора.

Христо Сираков е известен с увлеченията си по млади жени. Откакто се разведе, той не спира да обикаля по заведенията и да търси красавици. В началото на годината Ицо 100-те манекенки нашумя с годежа, който сключи с Биляна Евгениева. Плеймейтката обаче го унизи публично с авантюрата си с Благо Георгиев и Сираков отново се озова сам. Това отвори вратата на много хубавици, които си държат мъж за финансова облага.

Дебора Иванова пък се води официално свободна вече почти година. Тя твърди, че иска любов, а такава нито един мъж не й предлага. Всички искат единствено тялото й, което не я удовлетворявало. Певицата на "Ара мюзик" харесва млади и добре сложени мъже. Христо Сираков може да изглежда добре за възрастта си, но определено не е тип мъж, който Дебора би погледнала, въпреки че е сред най-богатите бизнесмени у нас. Все пак разликата в годините е около 30, което наистина е прекалено в очите на певицата.