Вихра Петрова бе подложена на публично унижение от Иван Христов, но видовден дойде!

Отчаяната съпруга Вихра Петрова успя да отмъсти на бившия си съпруг Иван Христов, макар и след години, прекарани в болка. Припомняме, че Иван Христов публично унизи жена си и майка на щерка му Ава като завърза тайна връзка с колежката й Ирина Тенчева, а месеци след това заряза семейството си, за да заживее с Ирина Тенчева.

Това обаче се видя малко на Иван Христов, който не пропусна и да се яви директно в предаването на Мартин Карбовски по ТВ7, за да бълва гнусотии и обиди срещу измамената си съпруга. Тогава Вихра Петрова преживя изключително тежко ситуацията и години наред живееше сама, а грижите и вниманието й бяха посветени единствено на малката Ава.

[caption id="attachment_327815" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова показа на Иван Христов, че отдавна вече той не означава нищо за нея, дори не е лош спомен[/caption]

Днес обаче близки до Иван Христов разкриха, че макар и обвързан с Ирина Тенчева, той останал с отворена от шок уста и не знаел как да реагира на новината, че бившата му си има нов мъж. И не само това - чаровната Вихра Петрова е сериозно обвързана от близо два месеца. Тя е влюбена буквално до уши и споделила, че никога не се е чувствата така щастлива и обичана.

"Иван Христов се прави на големия мъж, но застина, когато разбра, че Вихра е щастлива и че вече наистина го е изтрила от живота си. Вярно е, че той предполагаше това, но знаете какви са мъжете - докато бившата им продължава да живее сама, те винаги злорадстват и се надяват, че са незаменими. Е да, но фактите са други. И ако Иван каже, че не се е ядосал от новината, ще излъже най-безсрамно", убедени са познати на продуцента.

В началото Иван Христов не искал да повярва, че Вихра Петрова е открила любовта в лицето на друг мъж, когото той дори не познава. И не от обич към нея, а от чист егоизъм и нездраво его. Когато обаче научил, че новият на Вихра Петрова и тя публично демонстрират чувствата си като се целуват пред всички на входа на биомагазина й, той се фръцнал като нацупено дете, разказват източниците.

В крайна сметка Вихра Петрова успя да излезе от положението на натирена съпруга с гордо вдигната глава, а годините страдание са компенсирани с нова любов, която може и да се окаже истинската в живота й.