Галя Литова била гласена за победител в реалитито, в което Коце спечели безпрецедентен вот

Галя Литова напомни за себе си в разгара на ВИП Брадър 2014 със скандални разкрития за формата, главна героиня в нея и Голямата уста.

„Пенсионираната” моделка и настояща съдийка на киноложки изложби побърка обществеността с повторната си поява под светлините на прожекторите, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_327822" align="aligncenter" width="300"]Галя Литова разказа играта на Жени, венета и брадъра Галя Литова има сметки за уреждане май с Жени и Венета[/caption]

Галя Литова изчезна от полезрението на светските хроникьори след участието си в първото издание на ВИП Брадър и разразилия се скандал, когато клипчето с нейни „изпълнения” в леглото плъзна в нета.

Моделката обаче се появи осем години по-късно, за да потърси реванш и да разкрие, както тя обяви, истината за това какво крие най-популярната моделска шефка у нас и самото реалити.

Галя Литова твърди, че Жени Калканджиева наистина е ВИП-мадам. Навремето моделката първа разбрала за съществуването на каталог с момичета за платежоспособни господа. Информацията обаче й изяла главата. Росен Чолов заслужено бил в затвора заради обвинения в сводничество.

Галя Литова, е категорична, че Жени Калканджиева е съставила каталога с платените моделки, но това че се разприказвала я изхвърлило от модните среди, пишат от HotArena.net.

Войната, в която паднала жертва започнала с публикуването на клипчето, в което тя се кълне, че не е главна героиня. Колегите й от агенция Визаж й спретнали коварния номер, за да я опозорят.

Галя Литова щяла да съди бившата си шефка, но се чувствала безсилна – имала закрилата на големи имена в България. Росен Чолов също й се сторил непробиваем, но ето че някой друг силен на деня го наказал, вместо нея!

Лошите години за Галя Литова започнали с влизането във ВИП Брадър, за което самата Жени настоявала навремето. Напускането й било съпроводено от грозен скандал. Галя Литова твърди, че от продукцията я гласели да победител, уговаряли гаджето й, но мълчали пред нея, защото тя нямало да приеме. Тя обаче разбрала и пожелала да напусне Къщата.

Не е ясно дали думите на Галя Литова пред „Шоу”са истина. Навремето Коцето спечели зрителите и излезе победител с безпрецедентна зрителска подкрепа и май беше един от малцината неоспорими победители в реалити шоу. Бившата моделка обаче вярва, че е жертва на Нико Тупарев. Твърди, че майка й го умолявала да спре, но той отрязал жената с думите: „Не, това няма как да стане“.

Моделката нападна дори Венета Райкова. Настоящата Голяма уста имала доста славно любовно минало, предлагала се и на Дичо, докато бил обвързан. Галя Литова знаела много неща за скандалната блондинка, но не сподели нищо друго за нея.