Зорница Линдарева удари дъното след завръщането на Тачо и сама го осъзна!

Завръщането на Стефан Манов - Тачо в Къщата на Вип Брадър бе прието като същински празник от болшинството съквартиранти в шоуто. Ако за Жени Калканджиева това бе върхът на щастието, то за останалите участници и най-вече мъжката половина от тях, Тачо бе символ на възраждащото се веселие и край на скуката. Която бе почти сигурна след излизането на Евгени Минчев.

Еденственият човек, който едва ли не видя "смъртта" си в завърналия се Тачо, бе Зорница Линдарева. Изпаднала в първоначален шок, заменен после от сълзи и депресия, бившата любовница на Тачо реши да напусне Къщата. Здрав отпор й дадоха Албена Вулева и Камелия Воче, които опитаха да й налеят разум и да я накарат да се държи мъжки.

[caption id="attachment_327832" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева преживява най-големия си кошмар след триумфалното завръщане на Тачо[/caption]

Зорница Линдарева обаче не издържа дълго да се прави на горда и обидена. Докато през първата вечер тя не обели и дума на съпруга на Жени Калканджиева, то днес Зорница Линдарева не се стърпя и изсъска в лицето на Тачо провокативни думи.

"Правете се колкото искате! Кого си мислите, че заблуждавате?! Отлично знам какво представлявате и двамата и какви са истинските ви отношения. Може да заблудиш всички, но не и мен. Не съм толкова глупава. Не ми говори и не се доближавай до мен повече, защото ще стане страшно", тези думи Зорница Линдарева стовари върху Стефан Манов, без той да я провокира по какъвто и да било начин.

Очевидно фактът, че Тачо подари пристен и публично предложи брак на Жени Калканджиева в ефир, бе по-голям шамар за Зорница Линдарева от физическия, заради който той бе изгонен от предаването преди няколко седмици.

Нещо повече - Зорница Линдарева явно не може да понесе мисълта, че Тачо не само пада на колене пред Жени Калканджиева като по този начин унижава бившата си, ами отгоре на всичко категорично заявява желанието си двамата с половинката му да имат второ дете.

Зорница Линдарева днес отново заяви желанието си да си тръгне от шоуто, а довечера предстои да видим дали екипът на Вип Брадър ще го удовлетвори.