Любопитно: Рапърът Уош МС живее с мъж!

Любопитно: Рапърът Уош МС живее с мъж!
4.2 (84%) 5 votes

Рапърът Уош МС още не може да забрави голямата си любов

Рапърът Уош МС, чието име е Стефан влезе в Къщата на ВИП Брадър, като втрещи с откровението си съквартирантите, че е лекувал зависимост от вредни вещества.
Още при влизането му в Къщата паркетния лъв Евгени Минчев промънка, че става опасно, защото Стефан ще им изпуши розите.

Въпреки доста избухливия си нрав и често кавгаджийско поведение, синът на кинолегендата Иван Иванов стана симпатичен на зрителите със своята откровеност и не напудрена честност. Дипломираният кинорежисьор и певец успя ида омае женската половина на Къщата с уменията си да майстори невероятни вкусотии в кухнята.

Рапърът Уош МС призна, че освен пушенето и правенето на филми, другата му огромна страст е готварството.
Но палавия 29-годишен младок разкри, че затова е в шоуто, за да намери сериозна връзка.
Стефан искал семейство, жена и деца, пише в. „Уикенд“.

Рапърът Уош МС още не може да забрави голямата си любов

Рапърът Уош МС още не може да забрави голямата си любов

Другата причина да се подлага на стреса във ВИП Брадър по Нова телевизия била хонорара. С него Стефан искал да зарадва татко си и да реализира мечтата му двамата да направят един общ филм.

Рапърът Уош МС призна, че голямата му тръпка в живота си останала колежката му Радина Кържилова.
С Радина се запознали още в училище покрай обща приятелка. Любовта им пламнала мигновено и така цели осем години. В тях имало всичко – страст, раздели, ревности, събирания и отново раздели които сложили край на дългата им връзка.
Дори и пикантна фотосесия за възрастни, за която Стефан и неговите родители не искали да говорят, но Интернет маниаците още я помнят, разбра и Kluiki.bg.

След като двамата с Радина се разделили скандално и бурно, тя заминала на морска ваканция с колегата си от „Стъклен дом” Явор Бахаров. Там се запознала с Калин, но връзката им била много краткотрайна – само няколко месеца. От три години бившото му гадже дели един покрив с Деян Донков. Колкото може да се вярва на медиите и тяхната обич е белязана с бурни преживявания, гръмоносни сцени на ревност, последвани с раздели и горещи сдобрявания.

След като я загубил окончателно, рапъра Уош МС станал гадже с красивата приятелка на Радина Луиза Григорова. Двамата били заедно много кратко време и се разделили. От три години Стефан живее с рапъра Филип. Двамата са си наели огромна къща в софийския квартал „Бояна” и в нея правят барбекюта и купони. Мечтата на Стефан да намери подходящата в Къщата на ВИП Брадър май няма как да се осъществи. Но кой знае, може пък да стане чудо?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар