Рапърът Уош МС още не може да забрави голямата си любов

Рапърът Уош МС, чието име е Стефан влезе в Къщата на ВИП Брадър, като втрещи с откровението си съквартирантите, че е лекувал зависимост от вредни вещества. Още при влизането му в Къщата паркетния лъв Евгени Минчев промънка, че става опасно, защото Стефан ще им изпуши розите.

Въпреки доста избухливия си нрав и често кавгаджийско поведение, синът на кинолегендата Иван Иванов стана симпатичен на зрителите със своята откровеност и не напудрена честност. Дипломираният кинорежисьор и певец успя ида омае женската половина на Къщата с уменията си да майстори невероятни вкусотии в кухнята.

Рапърът Уош МС призна, че освен пушенето и правенето на филми, другата му огромна страст е готварството. Но палавия 29-годишен младок разкри, че затова е в шоуто, за да намери сериозна връзка. Стефан искал семейство, жена и деца, пише в. "Уикенд".

[caption id="attachment_327838" align="alignright" width="244"]Рапърът Уош МС още не може да забрави голямата си любов Рапърът Уош МС още не може да забрави голямата си любов[/caption]

Другата причина да се подлага на стреса във ВИП Брадър по Нова телевизия била хонорара. С него Стефан искал да зарадва татко си и да реализира мечтата му двамата да направят един общ филм.

Рапърът Уош МС призна, че голямата му тръпка в живота си останала колежката му Радина Кържилова. С Радина се запознали още в училище покрай обща приятелка. Любовта им пламнала мигновено и така цели осем години. В тях имало всичко – страст, раздели, ревности, събирания и отново раздели които сложили край на дългата им връзка. Дори и пикантна фотосесия за възрастни, за която Стефан и неговите родители не искали да говорят, но Интернет маниаците още я помнят, разбра и Kluiki.bg.

След като двамата с Радина се разделили скандално и бурно, тя заминала на морска ваканция с колегата си от „Стъклен дом” Явор Бахаров. Там се запознала с Калин, но връзката им била много краткотрайна – само няколко месеца. От три години бившото му гадже дели един покрив с Деян Донков. Колкото може да се вярва на медиите и тяхната обич е белязана с бурни преживявания, гръмоносни сцени на ревност, последвани с раздели и горещи сдобрявания.

След като я загубил окончателно, рапъра Уош МС станал гадже с красивата приятелка на Радина Луиза Григорова. Двамата били заедно много кратко време и се разделили. От три години Стефан живее с рапъра Филип. Двамата са си наели огромна къща в софийския квартал „Бояна” и в нея правят барбекюта и купони. Мечтата на Стефан да намери подходящата в Къщата на ВИП Брадър май няма как да се осъществи. Но кой знае, може пък да стане чудо?