Венета призна: Евгени Минчев ме рита пиян! (Още компромати срещу лорда)

Венета призна: Евгени Минчев ме рита пиян! (Още компромати срещу лорда)
5 (100%) 2 votes

Евгени Минчев пробва да уязви Райкова, но пък Голямата уста не му остана длъжна

Евгени Минчев наля, без да ще, вода в мелницата на Венета Райкова.

Бившата водеща на „Горещо” се наслаждава на истински дни на триумф, без да тегне над главата й опасността от сринал се рейтинг на шоу. Жената си е „Голямата уста”, а и с неизчерпаем източник като най-шарената компания от ВИП-съквартиранти не й трябва муза.

Венета се саморазправя с враговете си вече като Николета – във Фейсбук и на принципа „Лоша реклама няма”. Последният, когото захапа е Евгени Минчев, видя kliuki.bg.

Лордът се възползва от участието си при Гала, за да охули кой, където свари. Междувременно разкри най-голямата загадка: Кого е ритал на пияна глава на публично мероприятие.

Евгени Минчев без капка притеснение (и без да признае, че е прекалил с алкохола) заяви, че въпросната популярна личност, която нападна е…самата Венета Райкова! Бил я поканил на събитие, а тя го обидила с просташки въпроси. За назидание я изритал от нощния клуб

Естествено, Голямата уста има собствено мнение по казуса. Русата амбиция не пада по гръб и изригна във Фейсбук:

Венета скочи на Евгени Минчев

На Венета й дойде „дюшеш“ споделеното от Евгени Минчев

Така както след разправията с Жени Калканджиева в „Голямата уста”, Венета си знае – Нека да му плюят, аз ще разправям, че вали дъжд! Иска дори и подкрепа от гилдията!

Още нито един журналист не е скочил срещу Евгени Минчев, но пък излезе още един компромат срещу него. Бившият на Виолета Здравкова се оплака от попълзновенията на лорда!

Евгени Минчев давал 100 кинта на Стоянов

Виолета и Стоянов имали двегодишна връзка, но Евгени Минчев напирал да стане „другия мъж“ срещу 100 лева

Бившият на Мис България 1999 г. – Стоян Стоянов сподели, че докато бил с коронованата красавица Евгени Минчев му предложил оферта: „Искам да ми напълниш устата с нещо топло“. В замяна давал стотачка!

Стоянов може да се похвали, че отказвал далеч по-примамливи оферти, но ПР-ът бил злопаметен и отмъстителен. Евгени Минчев не само не приел „Не” за отговор, но и го заплашил, че ще се оплаче на шефа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар