Симеон Данев удари шестица от тотото: Глория е луда по него!

Симеон Данев удари шестица от тотото: Глория е луда по него!
5 (100%) 2 votes

Симеон Данев има благословията от Примата, но още ще чака за чеиза на Симона

Симеон Данев получи публична благословия от Глория!

Първото сериозно гадже на принцесата на попфолка – Симона Загорова, се оказа истинска находка. Глория, също като Лили Иванова, твърди, че няма претенции, а изисквания! Симеон Данев ги е отговаря на всичките, подозира kliuki.bg

Примата може и да е допускала определени компромиси в името на любовта, но в никакъв случай не би одобрила всеки до едничкото си (засега) дете. Симеон Данев обаче явно е покрил всички критерии и сега кандидат-тъщата не спира да го хвали.

Студентът първа година в УНСС получи изключително много похвали от Глория. Певицата даде интервю с дъщеря си за Story. Майката на Симона Загорова се изказа повече от ласкаво за избраника на дъщеря си.

Симеон Данев има благословията от Примата

Симеон Данев има благословията на цялата рода

Тя не просто го одобрила, но останала очарована от младежа. Симеон Данев подходил по правилата и спечелил доверието на кандидат-тъщата още в началото. Сам поискал да се запознаят, споделил чувствата си с нея и сериозното му отношение към Симона, разказват от HotArena.net.

Симпатягата имал добро сърце и амбиции. Крояли съвместни планове с бъдещата абитуриентка и много помагал на семейството й. Единственият облак в отношенията между Глория и Симеон Данев бил медийният интерес към него. От любов към Симона обаче преглътнал любопитството и се примирил.

Да видим щерката на Гло в бяло още е рано! Мама й дава свобода, но още не е готова да се раздели с нея. Певицата осигури на дъщеря си всичко, за да не изпитва лишения, ако започне да живее самостоятелно със Симеон Данев, но все още ги смята за малки.

Суетната изпълнителка не само че не ще да става баба още, но и се надява на поне още една рожба по примера на Юлиана Дончева. Симона пък се зарече да гледа братчето, ако има такова. Явно Симеон Данев ще почака още да получи приличната зестра на избраницата си, нищо че е образцов зет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Симеон Данев удари шестица от тотото: Глория е луда по него!”

  1. Име (задължително)

    окт. 16. 2014

    Тези пък какви са та постоянно ни занимавате с тях

Добавете коментар