Джена показа, че има себеуважение и не понася да се гаврят с нея!

Певицата Джена не можа да превъзмогне обидата на Миро и две седмици по-късно избухна. Тя е разкрила пред приятелки, че певецът страшно много й е паднал в очите, а някога тя му е била фен.

"Не мога да повярвам, че Миро си позволи подобни думи в ефир. Аз никога не съм се изказвала негативно за нито един колега. Да, имам свое мнение за всеки, но когато не е добро, просто го пазя за себе си. В крайна сметка всички помним как проби Миро. В дует е много по-лесно, защото имаш на кого да се опреш. Докато аз се боря сама от първия миг на сцената и смятам, че съм постигнала много, защото публиката ме приема страхотно навсякъде. За Миро не съм убедена, че е навсякъде." - жалва се Джена пред своите близки.

[caption id="attachment_327866" align="alignright" width="300"]Джена отвърна на унижението от Миро Джена отвърна на унижението от Миро[/caption]

Kliuki.bg припомня на уважаемите си читатели, че скандалът се зароди в "Гласът на България". Тогава Миро, като член на журито, разкритикува една от участничките, че е подражавала на Джена по време на изпълнението си, което било грешка, защото не трябвало да се опитва да прави нещо, което не е готино. Десислава в общи линии подкрепи тези думи, въпреки че тя също проби през жанра на Джена.

Скандалът бе огромен, тъй като Миро почти заяви в прав текст, че Джена не може да пее. Това явно е наранило силно певицата, защото седмици след излъчването на унизителните слова за нея, тя все още го помни. Разбира се, за всеки един певец слабото място е именно в музиката и по-специално в пеенето му. Затова е сигурно, че бившата половинка на "Каризма" удари изпълнителката на "Грешни мисли" в слабото място.

Миро обаче изобщо не си поплюва и обиди в "Гласът на България" още доста музикални изпълнители като Руши Виденлиев и дори Енрике Иглесиас.