Жени Калканджиева е била приета в болница, а от Вип Брадър скриха!

Скандална новина излезе от кухнята на Вип Брадър. Оказа се, че от шоуто са скрили какво се е случило с Жени Калканджиева дни, след като любимият й Тачо бе изгонен от Къщата заради шамара си към Зорница Линдарева.

Истината е, че Жени Калканджиева се сринала дотам, че е била откарана в болница, където лекарите я успокоили с лекарства и системи. Това изобщо нямаше да стане ясно на зрителите, ако в деня на завръщането си в Къщата на Вип Брадър, Стефан Манов - Тачо не забеляза сам синините по ръцете на Жени Калканджиева.

[caption id="attachment_327872" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева е получила нервен срив след раздялата с Тачо[/caption]

"Какви са тези синини? Откъде са?", попита Тачо само секунди, след като Жени Калканджиева се хвърли щастлива в обятията му. "Бях на системи", отговори шестата в света, което се чу от всички зрители в ефир. Оттам нататък обаче никой не си направи труда да обясни на притеснените близки и фенове на Жени Калканджиева причината за хоспитализирането й.

Вече е ясно защо няколко поредни епизода Жени Калканджиева не само не беше в обсега на камерите, а сякаш изобщо я нямаше в Къщата. Наистина тя не е била там, заради психическия срив и болката от раздялата с половинката й и стреса да остане да живее под един покрив със Зорница Линдарева.

"Жени Калканджиева изглежда адски силна жена и тя наистина е такава, но от друга страна е и твърде чувствителна. Опитите и усилията да прикрива чувствата си - от една страна сълзите по Тачо, а от друга огромния яд, че него го няма, а нахалната му любовница е в Къщата, я срина. Тя спря да се храни, обезводни се и единственият начин да се възстанови, бе да я сложат на системи в болница", разкриват от кухнята на предаването.

За това, че шестата в света е настанена в клиника с психически срив, не е знаел нито Тачо, нито някой друг от близките й. За щастие обаче, днес Жени Калканджиева вече се чувства отлично. Нещо повече - прекрасно изпълнява ролята си на жестоката първа дама до диктатора Тачо, която опъва нервите на съквартирантите до скъсване.