Жени Калканджиева и Тачо са на път да се скарат отново, при това само дни след завръщането му!

Дали причината и вината е във Вип Брадър, или в отношенията между съпрузите Жени Калканджиева и Тачо не се знае, но е факт, че двамата се скараха само дни, след като половинката на шестата в света се завърна триумфално в Къщата и дори й подари пръстен.

Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо си размениха остри реплики и влязоха в конфликт само часове след старта на жестоката мисия "Диктатор". Биг Брадър им нареди да се държат със съквартирантите така, че на идните номинации в понеделник да съберат най-много гласове срещу себе си. Иначе ще обрекат всички на невиждан глад и мизерия.

[caption id="attachment_327878" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Скандалът между Жени Калканджиева и Тачо не закъсня[/caption]

Жени Калканджиева обаче прие много по-присърце ролята на садистичната първа дама като днес стигна толкова далеч, че не само остави съквартирантите без храна, но и без... вода за пиене. Тя се нахвърли да тормози по-старите и слаби участници в шоуто като това едва не доведе до ексцесии и физическа саморазправа.

Видял, че са стигнали твърде далеч, Тачо опита да накара Жени Калканджиева да се кротне и да се държи по-мило, но тя категорично отказа. Красавицата обясни на висок тон на мъжа си, че парите и храната на цялата къща зависят от нея и няма да обрече хората на глад само, защото някои от тях се лигавят и не могат да издържат една мисия.

Тачо отвърна също с подобаващ на скандала тон, че той е определен за истинския диктатор в Къщата, а тя е само неговата първа дама и трябва да се подчинява. "Ти ли, бе?! Какъв диктатор си ти като се държиш с всички като с първи дружки и си по-мек от топъл хляб. Ако ти позволя, ще ги разглезиш и мисията ще бъде провалена. Хайде, стига лигавщини! Който е влязъл тук, да е знаел за какво идва", скастри го Жени Калканджиева, но този път Тачо не отстъпи.

Очевидно с протеста си той защитаваше не толкова съквартирантите, колкото самия себе си и позициите си на решителен мъж, затова се сопна на половинката си: "Няма да стане! Този път аз решавам какво и кога ще се прави, а ти ще се подчиниш на диктатора", тросна се Тачо, а красавицата остана с отворена уста от изненада.

Какво ли още предстои да стане между тях, а и между всички в Къщата, ще разберем през идните няколко епизода. Едно е сигурно - от разприте между тях единствената доволна е Зорница Линдарева.