Тити Папазов е всеобщ любимец не само на зрителите, но и в Къщата на Вип Брадър!

Ако има човек, срещу когото не е казана лоша дума в Къщата на Вип Брадър, то това е Тити Папазов. Треньорът с огромно сърце заслужено си спечели уважението и любовта на съквартирантите, които на няколко пъти плакаха заедно с него и съпреживяваха болките му.

Снощи Тити Папазов напусна шоуто по собствено желание като пренебрегна огромния си шанс за победа, само за да помогне на затъващия си отбор "Левски". Постъпката му трогна всички участници в предаването, но днес те изригнаха от дълбоко възмущение.

[caption id="attachment_327882" align="alignright" width="300"]Тити Папазов Съквартирантите бесни заради подлостта към любимеца си Тити Папазов[/caption]

Защото се разкри, че Тити Папазов е бил предаден от човек в Къщата и то точно този, който е считал за най-близък и на когото се е доверявал - Влади Въргала. Преди да реши да говори с продуцентите, за да си тръгне от шоуто, Тити Папазов се е посъветвал с Влади Въргала и се допитал до мнението му - дали постъпва правилно като напуска, или трябва да остане докрай и да донесе повече средства за отбора си.

В този важен за Тити Папазов момент Влади Въргала категорично отсякъл: "Разбира се, че трябва да си тръгнеш. Изобщо не се съмнявай и то само заради някакво шоу" - това разкриха съквартирантите в Къщата, дочули разговора между Тити Папазов и актьора.

Те са бесни на Влади Въргала, тъй като виждат в думите му не съпричастност и опит за помощ към Тити, а начин да отстраниш най-големия си съперник, за да увеличиш собствените си шансове за победа.

Мнението на съквартирантите бе категорично потвърдено и от близки до Влади Въргала извън Къщата на Вип Брадър, които разказаха, че той е влязъл в шоуто и разиграва циркове, само и само да спечели.

"Нито чувствата му към Зорница Линдарева са истина, нито приказките за развода със Силвия. Влади е човек, който отлично знае какво прави и какво говори, а изблиците му на откровение и скандалните изцепки с Линдарева са само начин да привлече внимание и да бъде по-интересен, барем спечели повече пари като остане до финала. Постъпката му към Тити Папазов обаче е върхът на нечестността и точно тя ще му донесе много негативи оттук нататък", коментират познати на Въргала.

В понеделник се предполага, че именно той заедно с Жени Калканджиева и Тачо ще събере най-много номинации от съквартирантите заради подлата си постъпка към Тити Папазов.