Иван Ласкин и плеймейтката Николета Лозанова пак се хванаха за гушите в социалната мрежа

Актьорът Иван Ласкин непрекъснато набира на моделката, а сега на прицел е новото й предаване по Би Ти Ви „Папараци”. Двамата продължават със старите изпитани методи. Иван Ласкин и Николета си разменят оскърбителни статуси в социалната мрежа, но много скоро войната им може и да прескочи виртуалното пространство и да стане реална.

Обидните им думи станаха достояние на милион потребители на Интернет пространството.. Жежките коментари на Ласкин срещу Николета доставят и истинска радост на ценителите на „изящното слово”, които Ласкин умее периодично да подхранва с хапливи дози.

[caption id="attachment_327897" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин отново се нахвърли на Николета Иван Ласкин отново се нахвърли на Николета[/caption]

Войната на героя на Васко да Гама от село Рупча срещу съпругата на Валери Божинов отдавна мина нормалния тон. В последният си статус Иван Ласкин е изправил един срещу друг образа на двамата – Венелин Петков и манекенката Николета Лозанова, пише HotArena.net. Красавицата е без дрехи по себе си.

Заигравката ни казва, че няма общо между двамата, които имат еднакви професии в телевизията – на водещия. Образованието и културата на единия е ясна, а другия – не се знае по каква причина изпълнява тази роля и води предаване в гледаемо време...

Това, че Иван Ласкин е негативно настроен срещу Николета, по-скоро към водените от нея предавания не е от сега. Иван Ласкин е известен с това, че не прави мили очи на този, който не харесва. А Николета Лозанова определено не е сред любимците му. Той пръв й хвърли ръкавицата, когато по повод първото й предаване „Поверително от NL” той саркастично изрече „има такива предавания и такива водещи, които...” той не гледа, в типичния му нецензурен стил, припомни Kluiki.bg.

Припомняме, че Николета Лозанова дълго не забрави обидата. Не му прости, че награби нея и оплю предаването й пред очите на милиони. Тя се постара също здраво да го захапе, като написа в профила си „Когато пребориш порока си към селските блага, лично ще ти звънна, за да се запознаеш с мен”.

Заядливите постове към новото предаване на красавицата не са останали извън полезрението от екипа й. Затова от „Папараци” са решили да отвърнат на удара. Те са спипали Иван Ласкин да се черпи в заведение посред бял ден и после без капка угризение на съвестта да се мята на автомобила. И поема в неизвестна посока. Дали това „послание” ще остане без последствия или Иван Ласкин подготвя поредния си удар срещу Николета? А ще има ли сили да отрече, че шофира в нетрезво състояние?