Тити Папазов каза в ефир какво се случва между Влади Въргала и Зорница Линдарева!

Истината лъсна! Измамата на Биг Брадър вече е ясна. Няколко седмици от предаването манипулираха зрителите, изкарвайки Влади Въргала влюбен в Зорница Линдарева. Това обаче е долна лъжа и Тити Папазов го потвърди в "На кафе" днес, видя Kliuki.bg. Той разкри, че продуцентите нарочно са махнали последните думи на Влади в Изповедалнята. Там той е казал "Изпитвам любов към Зорница като към човешко същество." От предаването обаче нарочно са показали по телевизията само "Изпитвам любов към Зорница". По този начин зрителите са решили, че той наистина е влюбен в Зори.

[caption id="attachment_327911" align="alignright" width="300"]Тити Папазов напусна по-най-достойния начин "ВИП Брадър" Тити Папазов напусна по най-достойния начин "ВИП Брадър"[/caption]

Интересните разкрития на Тити Папазов обаче не спряха дотук. Той сподели пред Гала и екипа й, че Влади Въргала е изключително достоен и стойностен човек. Тити бил споделил първо с филмовия продуцент за решението си да напусне "ВИП Брадър 2014". Тогава Влади се опитал да го разубеди и дори му обещал да му даде назаем своя хонорар, за да спаси баскетболния клуб на Левски, само и само Папазов да остане в Къщата. Треньорът обаче не се съгласил и в сряда вечер напусна предаването завинаги.

В същото време отношенията между Въргала и Линдарева в момента не са розови. Зори се разсърди жестоко на своя доскорошен пръв приятел в шоуто, тъй като той посрещна топло Тачо при неговото завръщане. Зорница го прие като предателство и дори вдигна лек скандал на Влади. Както стана ясно обаче, любов между тях няма, а само симпатия и може би приятелство.

Тити Папазов много добре е осъзнавал, че е бил основният фаворит за победата, но това не му е попречило да си вдигне багажа и да напусне Къщата в името на любимия си клуб. Достойна постъпка, която ще се помни доста дълго от феновете на предаването. Личните почитатели на Тити пък вече се увеличиха двойно.