Жени Калканджиева си позволява да пие и пуши, защото не чака дете, но има медицински проблеми

Жени Калканджиева не е бременна! Това се принудиха да признаят от продукцията след като все по-усилено се зашушука за променения външен вид.

Бившата шеста по красота все още е атрактивна жена, но вече не е някогашната фина моделка, видя kliuki.bg. Жената на Тачо се люшка от една емоция в друга, в началото прекаляваше с алкохола и демонстрира визия – твърде неглиже. За капак – очевидно трупа килограми, което събуди подозренията на всички!

Съквартирантите толкова коментираха, че Жени Калканджиева кара нещастна и рискова бременност, че и извън Къщата слухът се радваше на силен интерес. По някаква причина (или защото Тачо наруши обещанието на разказва какво е чул), от ВИП Брадър 2014 бяха принудени да обявят истината, без да трупат дивиденти!

Жени Калканджиева не бременеела, а просто била предразположена да трупа килограми само на корем. Операциите, които преживяла (или по-скоро само тези след побоя върху нея), обаче я принуждавали да бъде внимателна във фитнеса.

Вещото й око не пропускало всеки излишен грам, но трудно се решавала да рискува с ударни тренировки или каквито и да било физически усилия. До истината достигна, подозираният като най-голям доносник в Къщата – Наско Месечков.

[caption id="attachment_327906" align="aligncenter" width="183"]Жени Калканджиева изглежда като лелка Побой, бурен нощен живот, алкохол, цигари...Някогашната стройна фигура на Жени Калканджиева е в миналото![/caption]

Танцьорът буквално изгаряше от подозрения и любопитство и като една възрастна махленка притисна Жени Калканджиева с директен въпрос. Модеската шефка обаче е странно спокойна след завръщането на Тачо и не се издразни на дебелашката нетактичност.

След като получи прословутият си пръстен с диамант и рубини благоверната на Тачо съвсем се успокои. Вече не командори, когото свари, позволява си сладки женски приказки и дори си затваря устата пред грубостта на мъжлето си.

ВИП Брадър 2014 може и да не заздрави брака между Жени Калканджиева и Тачо, но със сигурност ще повлияе благотворно на хората около тях!