Майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева втрещи всички с това разкритие!

Людмила Захажаева - майката на скандалната Албена Вулева, успя да превърне щерка си в хрисима овчица в очите на съквартиранти и зрители, при това за броени дни. Защото в сравнение с родителката си, Албена Вулева вече прилича на примерно девойче в девически колеж.

Още с влизането си в Къщата на Вип Брадър Людмила Захажаева показа на всички кой ще дърпа конците и набързо скръцна със зъби на младото поколение, ала "Не ми се отварай, че сълзи ще лееш!". Оказа се обаче, че шашавата рускиня си има завидно самочувствие, породено от многобройните й афери с младоци - половината от които с години по-малки от собствената й щерка.

[caption id="attachment_327916" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева Людмила Захажаева е болна на тема млади момчета[/caption]

Истината, която шокира съквартирантите и зрителите е, че Людмила Захажаева не е помирисвала по-стар мъж от 25-годишен още от развода й с таткото на Албена Вулева - Валентин Николов. Двамата се развели, защото чевръстата Людмила Захажаева набързо омачкала чаршафите на зноен млад красавец.

Оттам нататък увлечението й по агнешкото добило такава болезнена форма, че лелята се впуснала в целенасочено търсене и "виела" след сукалчетата като изгладняла вълчица. Това разкриха близки до семейството на Албена Вулева пред вестник "Всеки ден".

"То това не е за вярване - като я гледате каква е набръчкана като костенурка, но всъщност е самата истина. Людмила Захажаева ходи само с млади момчета, а последната й връзка беше с мъж, 15 години по-млад от Албена. Странно е какво правят тези момчета с нея, тъй като Людмила изобщо не е богата. Остава само един вариант - да е толкова опитна и сръчна под завивките, че да ги привлича с техниките си", коментират злите езици от светските среди на столицата.

[caption id="attachment_327917" align="aligncenter" width="300"]Ето го последният любим на Людмила - 15 години по-малък от Албена Вулева Ето го последният любим на Людмила - 15 години по-малък от Албена Вулева[/caption]

По форумите обаче моментално тръгнаха коментари на потребители, изгубили ума и дума след разкритието за Людмила Захажаева и младоците й. "Стига, бе! Колкото и опитна да е, вижте й муцуната! Тая да ме погледне отблизо само и съм готов евнух доживот", пишат потресени хора в интернет.