Ваня Джаферович се доказа като най-големия стратег в „Сървайвър: Камбоджа”, но с вдъхновителка у дома

Ваня Джаферович снощи побърка феновете на „Сървайвър”!

Босненският хърватин, който вече се смята за редови българин, днес е най-коментирания участник в приключенското реалити, видя kliuki.bg. Със своята желязна тактика и в комбина с най-мразената в сезона – Йори, успя да отстрани един от фаворитите.

Нароченият за лидер Марчо попадна в клопката им. Единственият му шанс да накаже заговорниците е да победи едноличният властелин на Острова на прокудените – Светлин Занев. Така по никое време ще се изправят двама от титаните в играта, които се оказаха измамени от своите.

Мускулестият добряк влезе в открита война с дразнителя Йори и не се усети как попадна в нейната клопка. Разбира се, устата дама не би могла да направи нищо без подкрепата на „тихата вода” Ваня Джаферович.

Бившият футболист и настоящ шеф в „Берое” изумява с тактика, прикритие и...личен консултант! Съпругата му Евгения участваше в сезона, в който триумфира Ники Мартинов, и стои зад участието му в проекта.

Тя го мотивирала да отиде в Камбоджа и го предупреждава за „подводните камъни” в играта. Кога Ваня Джаферович ще разкрие опасното си лице още не знаем, защото сървайвърите спазват строго тайната си. Сигурни сме в едно обаче – той е много щастлив сега!

Ваня Джаферович и Евгения са в очакване на втора рожба до броени месеци. Дали Лея ще има братче или сестричка обаче ще разберем чак, когато се роди. Двойката преминала през сериозно изпитание, когато се родила дъщеря им и сега предпочитат да пазят подробностите от суеверие.

[caption id="attachment_327934" align="aligncenter" width="168"]Ваня Джаферович и Евгения чака бебе Ваня Джаферович има две прекрасни момичета у дома. Дали му се иска партньор за футбол?![/caption]

Изкусителната Евгения – тогава още по-млада, лекомислено споделяла всичко. Застигнала я обаче парализа на Бел. Неглижирала заболяването, но била принудена да роди със секцио заради него. Това обаче спасило бебето. Лея се родила с двойно усукана пъпна връв. След това изпаднала и в следродилна депресия.

Красавицата в момента долекува лицевата паразила и се надява след четири месеца да дари Ваня Джаферович с още едно прекрасно и здраво дете.