С бракът на Жени Калканджиева и Тачо е свършено щом излязат от Вип Брадър!

Романтиката, пръстенът, красивите думи и пламенната любов между съпрузите Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо е въздух под налягане. Една илюзия, която се разби на парчета и се превърна в началото на края за известната двойка. В случая обаче причина за краха не е скандалджийката Жени Калканджиева, а "кроткият" Тачо, който нанесе жесток удар на съпругата си.

Оказа се, че цялата романтика и идеята с пръстена не е на Тачо, а на продуцентите на Вип Брадър, който издиктували дума по дума на Стефан Манов какво трябва да прави, щом се върне в Къщата при останалите съквартиранти. Преекспонираната любов към Жени Калканджиева е режисирана стъпка по стъпка, за да вдигне рейтинга на шоуто и да създаде нов конфликт между шестата в света и бившата любовница на Тачо Зорница Линдарева.

[caption id="attachment_327943" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева получава страшен удар под кръста от съпруга си[/caption]

"Тачо подписа договор, в който ясно фигурират задълженията му в Къщата. Нещо повече - романтичните и любовни думи към Жени Калканджиева са били предварително написани от екипа на шоуто, а той е трябвало просто да ги наизусти. Знаел е за мисията "Диктаторът", както и за влюбеният Ромео, който трябва да изиграе. Лошото е, че Жени е тази, която няма представа и смята, че всичко идва от сърцето на любимия й. Когато разбере истината след края на шоуто, ще стане страшно", разкриват близки до Стефан Манов, пред които той разказал задачата си и условията за връщане във формата.

Както всички отлично познават характера и достойнството на Жени Калканджиева, става ясна реакцията й като разбере, че е била правена на романтична глупачка пред цяла България.

"Жени Калканджиева няма да понесе това - абсурд! В брака й с Тачо така или иначе имаше огромни проблеми и може спокойно да хванем бас, че отношенията им ще приключат в мига, в който излязат от Къщата. Но може би така ще е по-добре и за двамата, а най-вече за детето, на което скандалите им са дошли до гуша", заключват познати на семейството на Жени Калканджиева и Тачо.