Диляна Попова стряска с новата си мания

Диляна Попова напълно се вманиачи. Красивата моделка, кято наскоро дари един от най-желаните мъже у нас със син напълно е откачило по врачки и баячки. Моделката се притеснявам, че зли очи или уроки ще направят нещо на сина й и ще му докарат страшна болест. А мисълта, че е отнела чужд мъж и е родила дете от него напълно я побърквало.

Затова тя се озъртала като престъпник из парковете и следяла кой върви след нея или дали има някакви нездрави мераци. Маниакалното й поведение стигнало дотам, че тя пропищяла на Асен, че иска охрана, защото нагли мъже флиртуват с нея и се опитват да я свалят.

[caption id="attachment_327956" align="alignright" width="300"]Диляна Попова лудна по врачки и амулети Диляна Попова лудна по врачки и амулети[/caption]

Тя го наторавила със задачата да й осигури скоропостнижно яки момчета, които не само да парират наглите мачовци по парковете, където се разхождала с малкия Борил, но и да я пазят от лоши очи и магии, пише HotArena.net. Тя се притеснявала не на шега и съвсем изтирясала от силно притеснение.

„Непрекъснато пръска бебето със светена вода. Връзва по ръчичките му червени и какви ли не още конци. Води го по черкви и манастири, съвсем е откачила”, одумват я близки техни приятели, шокирани от нездравата й мания.

Диляна Попова се страхувала от проклятия, някой да не направи магия, да не урочаса нея и сина й. Къщата си превърнала в свърталище на окултното. Накичила апартамента, където живеят двамата с Асен и бебето с различни амулети, камъни за здраве и късмет, лечебни билки.

Новата й мания напълно ужасила Асен Блатечки. Той не можел място да си намери от притеснение, че Диляна напълно е загубила здравия си разум. „ Въпреки че двамата заживяха под един покрив, Асен все по-малко се задържал в общия им дом.

Актрисата често се оплаквал и непрекъснато мрънкала, че него все го няма и изобщо не й помага в отглеждането на бебето. Зеленооката красавица поискала от него да й намери и детегледачка, тъй като сама трудно се справяла с Борил. Заради голямата си ангажираност , а и поради непрекъснатите мании и задачи на Диляна Попова, Асен все повече предпочитал да е далеч от нея.