Антон Хекимян е сред най-влиятелните хора в страната

Антон Хекимян е сред най-влиятелните хора в страната
5 (100%) 2 votes

Антон Хекимян е сред най-влиятелните хора в страната, според класацията за 100-те най-влиятелни хора, изготвена от изданието „Форбс“.

Въпреки че е едва на тридесет години, Антон Хекимян е на 33 – то място в тази престижна класация, научи Kliuki.bg. Там той попада според заслугите си като репортер, водещ, разследващ журналист. Антон има дълга и забележителна кариера в телевизия Би Ти Ви. Още като студент във Факултета по масови комуникации и журналистика на СУ, той започва стаж в едан от първите частни медии по това време, започва като стажант – репортер. Много му допада работата, започва да се издига в кариерата, минава през различни етапи в работния процес, научава много и след напускането на Ани Цолова и Виктор Николаев, той се налага като избор за водещ на сутрешния блок, след много различни лица преди това.

Антон Хекимян е сред най-влиятелните българи у нас

Антон Хекимян е сред най-влиятелните българи у нас

Определено днес зрителите му имат доверие, харесват работата му и той се е научил да не показва своите пристрастия пред събеседниците си, което много по-опитни журналисти не умеят добре.

Един реален пример за успешен млад човек, който работи и се развива в България. Въпреки всички трудности, надежда за нас все пак има. Заслуженото признание за Хекимян  говори, че труда на качествените хора не остава незабелязан винаги и получава оценка.

Хекимян като водещ на сутрешния делник по Би Ти Ви

Хекимян като водещ на сутрешния делник по Би Ти Ви

Пожелаваме си родната журналистика да върви в положителна посока и да привлича още подобни млади и талантливи кадри, образовани и добре подготвени. Единствено те гарантират зрителска аудитория и високи рейтинги, а не силно рекламирани, безсмислени и празни риалити проекти, при които нищо положително не остава след това – нито впечатления, нито пък нещо, което да научиш като ново.

На финал да му е честито мястото в тази класация на Антон Хекимян, догодина още по-напред в списъка с имена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар