Алисия най-сетне сподели какво прави, за да поддържа тялото си!

Поп фолк дивата Алисия разкри в откровено интервю своя начин за поддържане на перфектна фигура и диетата си, която мнозина любопитстваха да узнаят. Любимата на Ники Михайлов и екс жена на Валери Божинов призна, че за да е винаги във форма, спазва стриктен хранителен режим, съчетан с много спорт.

Алисия тренира поне 5 пъти в седмицата като ходи във фитнеса, тъй като само там може да развие всички мускули на тялото си. Що се отнася до храната, Алисия сподели, че има няколко основни правила. Тя посяга изключително рядко към алкохола и сладкишите, за да поддържа теглото си.

[caption id="attachment_328038" align="alignright" width="200"]Алисия Алисия разкри тайната на красотата и перфектната си фигура[/caption]

Сутрин е най-обилното хранене на певицата, с което тя си набавя необходимото количество въглехидрати за деня. Пие кафе или чай, но без захар, а в закуската й също така присъстват много фибри и пълнозърнести храни. На обед тя се храни също добре, макар и не толкова обилно, като менюто й включва салата, около 200 грама нетлъсто месо, млечни продукти или яйца.

Най-скромното ядене на Алисия е вечерята, която не е по-късно от 19 часа и на нея тя залага предимно на салати и леки супи или бульони. "Старая се да се храня здравословно, защото това е най-добрата инвестиция, която бих могла да направя не само за външния си вид, но и за здравето си. Хранителният режим и спортът винаги съчетавам с пълноценен сън, който е от огромно значение за организма. Когато съм на нощни участия, на следващия ден си намирам задължително поне7-8 часа, за да де наспя", разказва Алисия.

Тя разкри и тайната на свежото си и изпънато лице, което веднъж седмично мажела със зехтин. "Използвам различни и скъпи козметики, защото те са важни за кожата. Но това, което прави с лицето ми зехтинът, не мога да сравня с нищо друго. След употребата му кожата ми става буквално като бебешка", споделя певицата, но добавя, че за да се чувства красива, една жена най-вече трябва да се чувства обичана.

"Това е разковничето. Когато имаш любовта на половинката си, ти си най-красивата жена, без значение от мерките и килограмите. Благословена съм с Ники Михайлов и с него прекарвам най-прекрасните мигове в целия си живот", усмихва се влюбената Алисия.