Жени Калканджиева рухнала заради омразата на съквартирантите, наложи се да извикат Спешна помощ!

Спешна помощ бе повикана в Къщата на Вип Брадър, където Жени Калканджиева рухна от омразата на съквартирантите и напрежението от провала на мисията "Диктатор". Жени Калканджиева толкова се разстроила, че получила остра бъбречна криза и буквално припаднала от болка. Наложило се екипът на шоуто да повика лекари, а Спешна помощ пристигнали след броени минути.

Докторите прегледали Жени Калканджиева и първоначално поискали да я отведат в болницата, но тя отказала и помолила да остане със съпруга си Стефан Манов - Тачо в Къщата. Затова се наложило от Спежна помощ да уредят поставянето на системи на Жени Калканджиева на място, като й забранили да става от леглото си поне ден и половина.

[caption id="attachment_328043" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева получи тежка бъбречна криза от нерви[/caption]

Притеснен за състоянието на съпругата си, Тачо бил неотлъчно до Жени Калканджиева и я обгрижвал като принцеса. Останалите съквартиранти също променили отношението си към шестата по хубост в света, изплашени от вида на лекарите от Спешно помощ и системите, с които борили бъбречната криза на Жени Калканджиева.

"Много от участниците се притесниха сериозно, защото Жени Калканджиева направо виеше от болките. Тя не можеше да седи на краката си и й олекна чак след първата система, макар че болките продължиха - тъпи, но все пак болки. Кали дори започна да говори на съквартирантите, че са прекалили с настървението си към Жени и Тачо и че заради една мисия могат да съсипят човек. Почти всички, без Зорница Линдарева и Албена Вулева се осъзнаха и изпитаха чувство на вина към Жени", разказват от кухнята на предаването.

Не се знае дали Вип Брадър ще излъчи кадрите от бъбречната криза на Жени Калканджиева и влизането на Спешна помощ в Къщата, но към момента е ясно, че манекенката вече се чувства отлично и обстановката в общия дом е най-сетне спокойна.

Дали Жени Калканджиева и Тачо все пак ще успеят да изпълнят мисията си докрай и да съберат най-много номинационни гласове на предстоящите елиминации утре вечер, това предстои да видим. А също и дали Биг Брадър ще прояви благосклонност за връщането на бюджета им.