Едно музикално семейство беше гост на предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви. Вокалът на групата "Д2" Дидо, който стана популярен от музикалния формат "Star academy" и след това замени Дичо в групата, се оказа, че не е единствената музикална заложба в неговото семейство.

С изненада открихме неговата сестра, която се представи също с рок песен на кастингите на предаването "Гласът на България", видя Клюки.БГ. Също толкова гласовита и музикална е и Яна Каменова, която е сестра на Дидо. Естествено, двамата са повлияни от рок музиката и пеят в този стил, приличат си много не само визуално, но и в музикалните си предпочитания. Двамата имат около 2 години разлика помежду си и са близки, много си помагат и се подкрепят.

Живели са дълги години и във Видин, но последните десет са в София и се развиват самостоятелно. Родени са в семейство на инженери, но те тръгват смело да преследват музикалните си амбиции, а разказват и че имат много роднини, които са с музикални заложби, затова не е изненада, че Яна и Дидо се занимават с пеене от деца.

[caption id="attachment_328067" align="aligncenter" width="300"]Едно музикално семейство и "Гласът на България" Едно музикално семейство и "Гласът на България"[/caption]

Яна като любител на по-тежката музика си избра отборът на Наско от група "БТР", но за нея гласуваха и се обърнаха почти всички съдии на предаването "Гласът на България". Тази година шоуто ни представи много талантливи хора, очакват се много впечатляващи концерти и труден избор за журито и зрителите пред екрана. Отборите са събрани с по 16 участници, а Миро дори надмина бройката, като добави и още един човек.

[caption id="attachment_328068" align="aligncenter" width="200"]По познатият засега от семейството - Дидо от Д2 По познатият засега от семейството - Дидо от  група Д2[/caption]

Конкуренцията с "Х-фактор" по Нова ТВ е голяма, но тук гласовете са по-добре подбрани, докато по Нова ТВ се залага на зрелище и шоу на сцената, освен гласовите данни на участниците.