Люти клетви и зли очи съсипват Слави Трифонов (Още шокиращи разкрития)

Люти клетви и зли очи съсипват Слави Трифонов (Още шокиращи разкрития)
4.5 (90%) 4 votes

Слави Трифонов губи здравето си от клетви

Слави Трифонов не е добре заради проклятия и лоши очи. Не възрастта на гологлавия шоумен, а черни клетви са разклатили до неузнаваемост здравето на шоумена.
Този срив му е предизвикал не кой да е, а устата водеща на бившото предаване по телевизия Скат Албена Вулева. Блондинката, която е една от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър този сезон се мрази до смърт с водещия на „Шоуто на Слави” по Би Ти Ви, пише в. „Уикенд”.

Войната между Слави Трифонов и мадам „Сигнално жълто” продължава вече десетилетие. Двамата са се превърнали в смъртни врагове. Албена Вулева не е долюбвана нито от светския елит, нито в журналистическите среди. Тя няма дума в речника си, която да е положителна към някоя звездна персона. В повечето случаи кусурите им или са преекспонирани до небето от нея, или просто не отговарят на истината.

Слави Трифонов се разболял от крлитви

Слави Трифонов се разболял от клетви

Войната между Вулева и Трифонов стартира от далечната 2003 година, при раздаване на международните награди за журналистика в морския курорт Албена. Още тогава припламнали първите искри на омраза между Дългия и скандалната водеща. Поводът станал словесна престрелка между опаратор от екипа й и гард на Слави. После пък Албена не била допусната до фитнес залата на хотела с обяснението да не нарушава спокойствието на водещия на „Шоуто на Слави”, защото тренирал.vuleva2

След което битката между двамата приела чутовни размери. При един купон на Нова телевизия по повод 9-годишнината й в елитен ресторант, Слави Трефонов изсипал пълна чаша с бира върху главата на Албена. Цапнатата в устата водеща завела дело срещу своя мъчител, припомни Kluiki.bg.

Искът за петдесет бона и уронване на престижа й на публично място не бил уважен от съда в Балчик. Втората съдебна инстанция в Добрич също отхвърля и двете обвинения на Албена Вулева срещу Слави Трифонов. Делото се провяла и след тригодишна давност потъва в архивите.

Затова на Албена останало последното оръжие – клетвите и злите очи, с които гледа Слави и неговото предаване, твърдят близки до шоумена. След всяка една среща на различни купони и партита, на които се засичали Албена и Слави Трифонов, Дългия винаги се разболявал. След подобна среща той счупи крак дълго лежа в болница с други здравословни проблеми, казват близки до Дългия. Освен на напрежението около работата му, те отдават влошеното му здраве и на вмешателството в енергийното поле от страна на неговата врагиня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Люти клетви и зли очи съсипват Слави Трифонов (Още шокиращи разкрития)”

  1. sara k

    окт. 20. 2014

    otidi v turcia da ti pomognat i nosi sinio oko i si slozi v predavaneto sinio oko v tyrcia prodavat

  2. Име (задължително)

    окт. 28. 2014

    Слави да не вярва на такива магии, това е най- силното оръжие срещу това безмозъчно същество.

Добавете коментар