Андрей Арнаудов не подпомага финансово на моделката Бориса Тютюнджиева, а напротив - тя имала самостоятелна кариера и била независима чрез бизнеса си през последните две години.

Както пишат и от изданието "За жената" слухът, че Бориса иска скоро бебе, тя призна, че на този етап животът й е в съвсем различна посока, има много работа и планове, много е заета и сред купищата ангажименти темата за бебе е определено на заден план. На въпрос на "Бласък", дали Андрей спонсорира нея и нейното развитие, тя отново беше много кратка и ясна, като обясни, че се занимава с дрехи, обувки и аксесоари от около две години, а не от един или два дена. Затова не дължи успехите си на никого друг, освен на късмет и Господ.

[caption id="attachment_328087" align="aligncenter" width="300"]Андрей не помагал финансово на Бориса Андрей не помагал финансово на Бориса Тютюнджиева[/caption]

Освен това Бориса признава, че е заета и със своето образование, понеже й остават само няколко изпита до дипломирането й като бакалавър в Американски университет в София. Така че определя себе си като млада, амбициозна, независима и модерна жена, която не смята, че трябва да зависи финансово от мъжа до нея. А и самата й връзка с Андрей много пъти беше под въпрос. Те ту са заедно, ту не, като цяло не са от най-подходящите двойки на светския небосклон. Освен разликата в годините, двамата са много различни като интереси, професии и приятели, може би затова не излъчват никаква стабилност в отношенията си.

[caption id="attachment_328088" align="aligncenter" width="225"]Младата Бориса била много заета, за да мисли за бебе в скоро време Младата Бориса била много заета, за да мисли за бебе в скоро време[/caption]

Бориса е и модел, и дори направи опит в киното, нейната популярност беше доста бърза като новоизгряла звезда в шоубизнеса. Дано занапред развие по-сериозно заниманията, с които е ангажирана. Засега Арнаудов й помага само в имиджа, тъй като е доста известен от много години, припомня екипът на Kliuki.bg.