Обрат: Тити Папазов не бил добрякът, за какъвто го смятат

Обрат: Тити Папазов не бил добрякът, за какъвто го смятат
5 (100%) 2 votes

Тити Папазов не е толкова добър човек, както счита почти цяла България

Читател на Kliuki.bg ни уведоми, че Тити Папазов не е толкова добър по душа, за какъвто го считат почти всички. Той е видял с очите си как баскетболният треньор веднъж излязъл от автомобила си по време на червен светофар и тръгнал да бие шофьора на съседната кола. Причината била, че пътят на Тити е бил засечен непозволено и това е довело до риск за движението на пътя. Когато Папазов излязъл да се бие обаче, за негова изненада срещу него се изправил огромен мъж, тип „мутра“. Тити просто е нямал шанс и по най-бързия начин се прибрал в автомобила си.

Тити Папазов не бил добрякът, за какъвто го смятат

Тити Папазов не бил добрякът, за какъвто го смятат

Тази случка обаче идва ни покаже, че звездата от Левски всъщност не е чак толкова положителна личност, за каквато се представяше във „ВИП Брадър“. В Къщата Константин Папазов остави впечатлението, че е човек, който търси и иска правдата. Това, което е станало пред светофара обаче, противоречи на това твърдение. Понеже каквото и да се случи на пътя, да налиташ на бой не е никак достойно, особено след като до катастрофа не се е стигнало.

Разбира се, за Тити Папазов от край време се знае, че е изключително емоционален човек и може би във въпросната случка у него е надделяла емоцията. Но е факт, че любимецът на мнозина, дори идол за някои, не е точно това, за което го смятат. Като всеки заможен българин, и Тити явно счита, че има всякакви права в тази държава.

Какъв е точно Константин Папазов най-добре знае съпругата му, с която са заедно вече 16 години. Все пак да не забравяме, че това е човек, който осинови момче, така че има и много положителни качества. Въпросът е обаче коя негова страна е по-голяма и се проявявая по-често?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар