Благо Георгиев може да се олива с любовни признания, но докато държи „кеша”, Христина трябва да сложи пояс за целомъдрие

Благо Георгиев изненадва неприятно феновете дори без да слага рога.

Футболистът даде ексклузивно интервю за „Папараци” като особен жест на уважение към семейната приятелка – Николета. Душеприказчикът на Благо Георгиев обаче не беше Лозанова, а светският журналист – Антон Стефанов.

Професионалистът успя ловко да накара палавия футболист да разкрие непознатото си лице – на ревнив балкански мъж, за когото „Моето си е мое, чуждото - общо”, видя kliuki.bg

[caption id="attachment_328106" align="aligncenter" width="300"]Благо Георгиев при Николета в Папараци Благо Георгиев плаща, той поръчва музиката![/caption]

Благо Георгиев е помъдрял и не навира вярата си в очите на хората, но благочестиво оправдава аферите си с Дявола. Горкият бил подвластен и трудно се справял с изкушенията, но съжалявал за болката, която причинил на най-близките си.

Христина, която не получи дори едно романтично предложение за брак трябва да се задоволи само с прилична издръжка и признанието, че не тя е разрушила връзката им. Благо Георгиев пое отговорността за раздялата им, но сподели, че той и половинката му били с тежки характери.

До тук всичко беше нормално – хората си знаят палавника. Благо Георгиев редовно си сгазва лука, после казва „съжалявам” и после пак повтаря грешката си. Той обаче доби смелост и най-накрая откровено призна, че онова с Лияна било любов, но безперспективна. Двамата имали деца и това означавало, че нямат бъдеще. Просто трябвало да си изживее чувството, за да се върне при Христина.

Биляна Евгениева била „нищо” (не се е случило). Не искал да засяга Сираков, не са се срещали повече от пет пъти. Благо Георгиев даде да се разбере, че „нищо”-то, всъщност е бърза свалка без ангажименти. Нищо страшно не се било случило, Билянчето била хубаво момиче и щяла да си намери друг!

За Куини – Алис не чухме нищо, защото Николета се кълне, че се влюбил няколко дни по-късно. Благо Георгиев в момента залива тийнейджърката с романтични и скъпи жестове, но бившата трябва много да внимава!

Уж Христина Витанова е красива и вече свободна, но футболистът заяви, че ако някой мъж заеме неговото място в дома му, децата моментално отивали в Русия. Явно бившата гимнастичка може да се омъжи, когато Давид навърши 18 години. В противен случай трябва да избира – или да е високоплатена детегледачка или нечия съпруга без издръжка!

Виж какво сподели арогантният Благо Георгиев във ВИДЕОТО ТУК!