Жени Калканджиева получила от мама един образцов съпруг – умен, добър, скромен и грижовен

Жени Калканджиева сбъдна мечтата на всяка подтисната снаха в републиката.

След поколения изтормозени от свекървите си момичета, се появи тя – устата, безкомпромисна, агресивна, с цигара в устата и алкохол в ръката! Жени Калканджиева не бръсне никого, какво остава за „свекито”, убедени са от kliuki.bg!

Вярно, двете никога не са разменяли „любезности” публично, но на коя майка ще й е приятно избраницата на сина й да го „соли” публично, да му слага рога на благороден елен и да крещи „кой кого...”, защото давала парите и колите.

Трудно е да сложиш Жени Калканджиева на мястото й, защото истината е болезнена – тя издържа семейството и му осигурява висок стандарт. Майката на Тачо, ако не друго, може поне да похвали синчето си. Женицата даде интервю за „Събуди се” по Нова, за да разкаже какъв безценен син е отгледала.

[caption id="attachment_328111" align="aligncenter" width="300"]Майката на Тачо май се страхува от жени Калканджиева Моето синче е принц! Атлетично тяло и душа на дете![/caption]

Като за всяка майка, нейното гардже си е най-хубаво. Рина Манова не е изключение и ако не бяхме гледали „ВИП Брадър: Образцов дом”, щяхме да останем без дъх при разказа за това прекрасно момче!

От разказа на мама разбираме, че мъжът на Жени Калканджиева от дете е бил страхотен сладур. „Той имаше някаква харизма, която пленяваше всички. Беше ученолюбив, много екстремен, честен”, твърди жената. Въпреки че Тачо вече не е симпатягата от преди шест-седем години, а е „понатежал”, майка му твърди, че той е изключителна комбинация - фигурата и тялото на войн и сърце на дете. Свекървата на Жени Калканджиева стига дори по-далеч в квалификациите си „Това е дефиницията за рицар”. Това с изчервяването май си е проблем отдавна. Мъжът на Жени Калканджиева е бил, да речем - затворен като ерген. Първата му любов се появила късно, причината била, че предпочитал да стои пред компютъра, отколкото да се занимава с гаджета. Жени Калканджиева не трябва да се притеснява – освен тиха, свекърва й е и скромна. Женицата в никакъв случай не ще да влиза във „ВИП Брадър: Образцов дом”.