Ели Гигова сериозно притесни съквартирантите в Къщата!

Милионерската наследница Ели Гигова вся истински ужас у съквартирантите като най-притеснени са Жени Калканджиева и Албена Вулева. Те недоумяват какво се случва с красивото миньонче, което вече прилича на кожа и кости и едва стои на краката си.

Ели Гигова сама разкри на съквартирантите, че е свалила рекордните 7 килограма, при това само за месец, откакто е в Къщата на Вип Брадър. Щерката на Николай Гигов не може да спи и предполага, че безсънието е причината за рязкото намаляване на теглото й.

[caption id="attachment_328121" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова се стопи до неузнаваемост, всички са загрижени за здравето й[/caption]

Освен всичко друго обаче, Ели Гигова се храни все по-рядко и точно това силно разтревожи Жени Калканджиева. Дори скандалната и винаги саркастична Албена Вулева сподели тревогата на Жени Калканджиева и призна, че се страхува за здравето на Ели Гигова.

"Ели почти не яде. Нали я гледам какво прави всеки път, когато седнем на масата. Чопне оттук оттам като пиленце и буквално приключва на втория залък. Това не е нормално и ако продължги така, ще си докара сериозни проблеми", разсъждава разтревожената Жени Калканджиева.

Ели Гигова се опита да успокои съпругата на Стефан Манов - Тачо като я увери, че винаги, когато е подложена на стрес, отслабва. "Някои пълнеят, а аз слабея. Единственото, което ме тормози, е това почти постоянно безсъние. Не знам на какво се дължи, но наистина може да те побърка", сподели Ели Гигова.

Припомняме, че въпреки неразположението си в Къщата на Вип Брадър, крехката Ели Гигова е една от малкото, да не кажем единствената, която никога до момента не е мрънкала и не се е оплаквала от мизерията, глада, ниския бюджет, или тежките мисии.

За разлика от капризните "принцеси" Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които си спечелиха всеобщата антипатия на съквартирантите с вечните си претенции и липсата на разум, които не спират да демонстрират, сякаш е първа гордост.