Най-после интимността в Къщата на Вип Брадър не е мираж! Ето какво направиха Ива Екимова и Иво Аръков!

Най-после се случи! След толкова ожесточени скандали, интриги, сълзи и предателства, в Къщата на Вип Брадър дойдоха и първите любовни трепети. Напук на очакванията обаче горещите ласки не бяха разменени между официалните партньори Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо, а между Ива Екимова и Иво Аръков.

Да, ако щете вярвайте, но заварката вече е факт, а хора от екипа на предаването са буквално изумени от това, което се е случило. Горещата сцена се разиграла в тоалетните, където е единственото място без камери в Къщата. А сензационното е, че не Иво Аръков, а Ива Екимова е поела инициативата и е направила първата крачка, разказват от кухнята на шоуто.

[caption id="attachment_328134" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова не издържа и взе инициативата в свои ръце[/caption]

"Не се знае дали Вип Брадър ще излъчи кадрите от случилото се и кога - в самата тоалетна няма камери, но се виждат разни неща от външните камери в банята. Това, което чухме обаче, си беше наистина разгорещено. Чу се силно пъшкане и то не от един, а от двама души. След като минути по-рано Ива Екимова бе отишла при Иво Аръков в тоалетната и се затвориха там заедно. Разговорът им траеше не повече от 3-4 минути, след което притихнаха и после започнаха да мъркат и пъшкат", разказват слушателите и неволни очевидци на станалото.

Припомняме, че Иво Аръков още от самото начало изказа възхищението си от физиката и красотата на Ива Екимова, макар че тя е доста години по-възрастна от него. Затова пък актьорът и преди е изказвал предпочитанията си към какички - визираме Мария Илиева.

Колкото до Ива Екимова, тя от няколко седмици не пропуска сгоден случай да се навърти около Иво Аръков, да разговаря с него и да го докосва уж невинно по раменете или ръцете при всеки удобен случай.

А след това, което се разигра преди броени дни в Къщата вече е ясно, че имаме втора двойка в шоуто. Която като нищо ще се окаже много по-разкрепостена от Жени Калканджиева и Тачо.

"Жалко само за влюбения Евгени Минчев. Как ли ще го преживее, горкият?!", шегуват се злите езици из светските среди на столицата.