Зорница Линдарева не издържа дълго и отново пожела близост с Тачо!

Конфликтът в любовния триъгълник Жени Калканджиева, Стефан Манов - Тачо и Зорница Линдарева е на път да се разрази с пълна сила отново, след като бившата любовница не издържа дълго и пак започна с опитите си да се сближи с Тачо.

Обидена и наранена от шамара, който съпругът на Жени Калканджиева й завъртя пред цяла България, Зорница Линдарева се кълнеше, че това й е послужило за урок и, че този мъж е окончателно мъртъв за нея. Да, но и това "чудо" бе за три дни. А напоследък Зорница Линдарева коренно промени отношението си.

[caption id="attachment_328138" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева очевидно още има чувства към Тачо[/caption]

Припомняме, че първо тя бе тази, която се скара на съквартирантите за преврата в Къщата на Вип Брадър и провала на мисията "Диктаторът". А ден по-късно Зорница Линдарева издебна удобен случай да "сгащи" Тачо насаме и започна да му изповядва душевното си състояние.

С просълзени очи и очевидно търсеща разбиране и съчувствие, Зорница Линдарева призна, че се чувства много самотна и нещастна в Къщата. Тя сподели, че дори самочувствието, на което винаги е разчитала, е на път да се изпари и се чувства изгубена. "Всичкото това напрежение ми се отразява страшно зле. Имам усещането, че не съм аз. Понякога се гледам, наблюдавам се отстрани и не мога да се позная. Искам всички гадни неща тук да приключат", изстреля Зорница Линдарева, а думите й бяха явен намек към Тачо.

Под предлог, че не иска повече интриги и скандали в Къщата, Зорница Линдарева всъщност разкри душата си пред Тачо и желанието си двамата да заровят томахавките и да се разбират така, както в миналото, когато са били заедно.

За нейно нещастие обаче, Тачо не откликна на протегнатата ръка. Той възпитано, но студено изслуша думите на Зорница Линдарева, след което просто кимна с глава, отсече "Това е игра, никой не бива да й се впряга толкова" и се отдалечи от нея, за да отиде да прегърне съпругата си Жени Калканджиева.

Дали демонстрацията на любов между двамата ще се отрази погубно на Зорница Линдарева и докъде ще издържат нервите й, ще видим в следващите епизоди на формата.