SMS-и на Грахич съсипаха Годжи: Изгони я като мръсно коте!

SMS-и на Грахич съсипаха Годжи: Изгони я като мръсно коте!
4.4 (88%) 5 votes

Цветелина Грахич мина всички граници, а предателството й нарани жестоко Годжи!

Георги Милчев – Годжи е извън кожата си от яд, а душата му е съсипана от предателството на Цветелина Грахич. Малката босненка този път мина всички граници и бе позорно изгонена от апартамента на Годжи като мръсно коте. Причината – брутална изневяра със 17-годишен младеж и смс-и, от които басистът на Ку-ку бенд настръхна.

Всичко се разиграло преди седмица, когато Цветелина Грахич била на участие в столичен клуб и се запознала там с по-младия от нея хубавец. Момчето отишло при певицата за автограф, но не след дълго двамата започнали да си разменят шеговити реплики, а час по-късно Цветелина Грахич му дала телефонния си номер.

Цветелина Грахич

Годжи видял смс-те на Цветелина Грахич и този път това е краят

Двамата се срещнали едва 1-2 пъти, в които е ясно какви са ги вършили. Преди дни обаче Годжи случайно попаднал на няколко цветисти съобщения на мобилния телефон на любимата си, от които ако имаше коса, със сигурност тя щеше да щръкне. Бесен, Годжи дори не поискал обяснение от босненката, а й изкрещял да си събира партакешите и да се маха от апартамента му.

Нещо повече – хора от екипа на „Шоуто на Слави“ разкриха, че Годжи изрично настоял пред Слави Трифонов да уволни Цветелина Грахич. Единственото, което спасило работното място на певицата, бил страхът на Слави Трифонов за приятеля си. Дългия се притеснил, че ако изгони Грахич, тя каквато я луда, може да се раздрънка пред медиите и да навреди още повече на китариста.

„Годжи и Цветелина Грахич не се поглеждат. Той ясно показва, че не може да я търпи и нямаме представа как ще работят заедно оттук нататък. Със сигурност ситуацията ще се усложни неимоверно, защото записите и репетициите са всеки ден, а при тази нажежена обстановка дълго няма да изтраят“, коментират хора от Би Ти Ви.

Годжи бил толкова наранен от предателството на Цветелина Грахич, че сериозно обмислял варианта да се върне при единствената жена в живота му, която го е обичала истински и на която винаги е имал доверие – бившата си съпруга Даниела, от която има и двама сина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “SMS-и на Грахич съсипаха Годжи: Изгони я като мръсно коте!”

  1. Име (задължително)

    окт. 21. 2014

    Ама нали се беше събрал с бившата си жена, бе? А сега какво стана,……………..

  2. Кет

    мар. 07. 2015

    Еми остаряха баровците, те кво си мислят, че са вечните лоши момчета ли? И че жените ще ги обожават вечно. Слави колко пъти го зарязваха, не му дойде ума да си стои при една жена. Не работата му му пречи да се ожени, а изневерите. Карайте си старините, и нека спомените ви топлят, каквото сте си пожелали, това е дошло…

Добавете коментар