Тачо си отмъсти: Тежък удар за Зорница Линдарева!

Тачо си отмъсти: Тежък удар за Зорница Линдарева!
4.8 (95%) 4 votes

Тачо влезе в Къщата с това решение – да разкаже играта на Зорница Линдарева!

Съпругът на Жени Калканджиева – Тачо все по-бързо се превръща в основна фигура в Къщата на Вип Брадър. Макар да бе най-малко популярен сред зрителите преди влизането си в шоуто, той за броени дни успя да спечели най-много фенове и симпатии. Стефан Манов – Тачо получи и невижданата досега привилегия да се завърне в предаването след като грубо наруши основното правило – без физическо насилие в Къщата.

А днес той разкри и основната си цел, заради която приел да участва във формата отново. И тя не е толкова свързана с половинката му Жени Калканджиева, която Тачо наистина обича, а с бившата му любовница Зорница Линдарева, чиято наглост му дойде в повече. Най-категоричното решение на Тачо обаче е да я съсипе и да я накара да напусне сама шоуто за резил пред всички.

Тачо

Зорница Линдарева дори не предполага какво й е замислил Тачо

„Няма да се спра, ще й отмъстя за думите за детето ми и за това, че заради нея трябваше да напусна Къщата. Или тази жена ще си тръгне доброволно от това шоу, или ще остане в него, но така срината психически, че ще прилича на жив мъртвец. Да не се казвам Тачо, ако не го направя!“, обеща Стефан Манов пред Жени Калканджиева, която се опита да смекчи гнева и омразата му към Зорница Линдарева, но напразно.

Ударът на Тачо вече на няколко пъти се стовари върху Зорница Линдарева и резултатът не закъсня – тя отново потъна в депресия и тъга, които сподели само с приятелката си Албена Вулева.

Зорница Линдарева смяташе, че се е сближила с Тачо като помогна на мисията „Диктаторът“ и защити него и Жени Калканджиева, но уви – любимият й упорито продължава да я избягва и да гледа на нея с отвращение и пренебрежение. Тачо не спира да прегръща Жени Калканджиева пред очите на Зорница Линдарева и отдалеч личи, че изпитва садистично удоволствие да я мъчи и да гледа как страда.

„Нарочно го прави. Само демонстрира любов, познавам го. Ядосан ми е и затова“, подшушна Зорница Линдарева на Албена Вулева, но миг по-късно не издържа и скри сълзите си след като видя поредната гореща целувка между семейство Манови.

Отмъщението на Тачо върви с пълна сила, а как ли ще завърши то, един Вип Брадър знае…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар